Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson-on babetta gyújtást,...

Simson-on babetta gyújtást, hogyan lehet hosszúéletővé varázsolni?

Figyelt kérdés
Van egy simsonom,csináltattam rá babettagyújtást most nagyon jó jobban megy örülök neki,viszont sok rémhírt olvastam neten ,hogy a gerjesztőtekercs szeret felmondani legelőször.F.A.GY elektronikám van másfél hónapja szereltem rá azóta hibátlan és nagyon szeretem és nem is akarok tőle megválni ez a gerjesztőtekercs-es hiba ellen mit lehet kitalálni ?Előre is köszönöm.

#Simson #babettagyújtás
2014. nov. 4. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:

én csak szerettem volna ilyent, de nem csináltam meg. utólag már bánom, mert csak jót hallottam erről a megoldásról.

ez a gerjesztőtekercses hiba pdig vagy lesz, vagy nem...

ez nem vicc, ugyanis nem tudni, hogy gyártáskor milyen lett a minősége..ha jó a szigetelése, nem került bele víz, akkor örökké fog tartani. ezt csak úgy tudod meg, ha boldogan használod, és nem izgulsz állandóan.

minden elromolhat, amit ember alkotott.

úgyhogy felejtsd el, használd inkább.

örök darab egyébként.

2014. nov. 4. 22:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! :)
2014. nov. 5. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!