Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Simson...

Mi a véleményetek a Simson robogól?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy ezek tényleg önindítósak-e ?

Most robogóm van, de nagyon megtetszettek a Simsonok, leginkább a váltás és szeretném lecserélni egy ilyenre.

2010. jan. 26. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon keveset gyártottak önindítóval

Ha a váltás tetszett meg akkor ne robogó Simsont (SR51)

Hanem Simson S51-et vegyél mert a robogón nem úgy van a váltás mint a nagymotorokon, hogy föl-le, hanem sajnos előre-hátra kell tolni a kart :S

Vegyél S51-et, ilyet, és mindenképpen 4 sebességeset: [link]

Itt az enyém: [link]

2010. jan. 26. 19:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát akkor ezen nem olyan élvezetes a váltás lehet, hogy az Enduro lenne nekem való.

Szép a Simsonod, nekem csak a felhajtott ülés nem tetszik annyira, de amúgy jó, látom a csavarhúzó ott van karbi hangoláshoz.

2010. jan. 26. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:

ott ám muszáj :DD

Amúgy sajnos már elhagytam :(

A hajlított ülés nekemse tetszik. őszinténszólva rühellem, az előző tulajok valamelyike követte el :/

Amúgy az enduro csak a merevítő meg a gyújtása miatt jó

Az enyém egy sima S51B (indexek nélkül :D) csak merevítőkonzolt hegesztettek rá, aztán rá lett csavarozva a merevítő.. a gyújtáson is tirisztoros, de szerencsére a kipufogóm nem enduro, az nagyonszar.. ha indexes a gép leköpi olajjal a jobb indexet. meg mivel felfele megy a kipufogó, a lecsöpögő olaj visszafolyik és lerakódik a könyökcsőben, a kanyarnál szóval szar :D

Minden S51 jó szerintem, de az Enduro Simsonok nekem nem szimpatikusak :)

2010. jan. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!