KTM EXC 250-300 2T vagy valami 600-650-es endúró? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nyárra szeretném lecserélni a 125-ös túra endúrómat egy valamivel nagyobb erősebb gépezetre.
Nem különösen falakra fel mászkálni kell de lenne ritkán az is, erdőzgetésre, de nem extreme helyekre és csapatni mezei, erdei utakra kell nekem.
Ami fontos nekem, hogy a szervizelése olcsó legyen, a fogyasztás kb mind kettőnek egyforma, súlyra jóval nagyobbak a 600-ok de csapatáskór ugy is mindegy ez, max akkor ha csapattal kicsit durvább helyekre megyünk.
Másik kérdés, ezek mennyire birják az erdőben a tötymörgést?
Mert ugye legtöbbjük léghűtéses, kivéve az lc4-es ktm-ek de róluk sok jót nem hallottam :S
2014. nov. 2. 19:31
2/2 A kérdező kommentje:
A 600-okról beszéltem akkor... pl XR, DR(olaj+levegő), XT
2014. nov. 2. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!