Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a gond az autómmal?...

Mi lehet a gond az autómmal? Van esetleg itt autószerelő?

Figyelt kérdés

Mikor beköszönt ez a hideg idő,valamitől folyton lemerül az akkkumulátor.Nem az akksival van gond,az be lett méretve,lámpa sem marad bekapcsolva (Fiat Puntóról lévén szó,amúgyis autómatikusan lekapcsol),elvileg a generátor is megfelelően tölt.Főként városon belül használom,tehát viszonylag rövid távokon.Ezelőtti autókkal nem volt gond még mínusz fokokban sem.

Tehát mi lehet a gond ? (szervíz sem talált rá magyarázatot)

Esetleg lehet az önindító miatt?(felújítva lett,nagy volt az indításkor felvett amper mennyiség)

2014. nov. 2. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet túl kicsi az akku és a sok leállítást és elindítást nem bírja főleg a hidegben. Vegyél egy nagyobb, erőssebb akkut! Remélem tudtam segíteni
2014. nov. 2. 17:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a méretű akksi van benne ami hozzá való.Sajnos,ebbe kocka akksi kell amiből nem tudom,hogy van-e nagyobb amperes.Bosch márkájút szoktam venni egyébként.
2014. nov. 2. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ki kellene próbálni, hogy miután leálltál az autóval le kell venni a sarukat az akksiról, hogy amíg áll ne legyen rajta. Ha legközelebbi indításnál ha így sem indul, akkor akkumulátor-csere esedékes. Ha így nem merül le, akkor autóelektronikussal ki kell méretni a nyugalmi áramfelvételt külön fogyasztónként és kiderül, hogy mi szívja le az akksit.
2014. nov. 2. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,kipróbáljuk.
2014. nov. 3. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!