Egy Lada vagy egy BMW fenntarthatóbb hosszú távon?
Hátsókerekes autón gondolkozom és Hahu-n ez a 2 márka (na jó még a mercik is ott vannak de az inkább luxus mint sportos :D )van zömével elérhető áron
Fogyasztást,szervízt és alkatrészeket tekintve melyik a fenntarthatóbb?
A ladát még én is merném javítani de azért a bmw bonyolultabb gép
1.8-2.0 közt lenne ideális kezdeni killincsel előre való közlekedést ladából meg 1.5 esetleg 1.6 ikerlámpás vagy kocka
BMW-ből nem muszáj az ikerlámpa hátha úgy jobb a fogyasztás ha újabb
Jelenleg csak motort szerelek és hál' Istennek azt is ritkán
Ezt ETZ tulajként mondom! :D
A Ladához az vonz hogy tetszik a kocka is meg az ezeröcsi is :D
A BMW meg kényelmes és tekintélyt parancsoló
A pénztárcás rész nem érdekel mert én gy is úgy is tudnám az árát :D
Alapból nem mennék padlón csak ha fellazul a talaj :P
télen tudom veszélyesebb de meg kell tanulni (kilinccsel előre vezetni - na jó nem mert közúton veszélyes :D )
Ja meg ha megyek buliba vagy valahova (igaz nem járok de sebaj) akkor lehet egy régebbi bömösbe is hamarabb beszállnak mellém a csajok mint a ladába
Apának volt 3 zsigulija is (igen még nem lada :D) és neki az 1200-es evett 7 litert
Tudom hogy vezet mert a suzuki swiftünk 12 éve gyárból jött és azóta 5 liter alatt fogyaszt mikor ő vezeti
tehát ilyen háttér sztorival félek az ezeröcsitől :D
Meg autószerelő ismerősöm lebeszél mindenről ami nem japán
Nekem is bejönnek nagy álmom a civic vti meg a pajero II is de egyik se az az ár amit kezdőként megengedhetnék
Akkor meg már jöhet az RWD mert azért ha azt uralom akkor bármit
Meg a kis swiftet már jól kezelem tehát elsőkerék letudva :D
Ja és 2. van némi érzékem ezekhez ezzel a sorral elgondolkodtattál nagyon :D
A 25 éves BMW meg a tekintély... mindegy is.
A BMW-t nem kell majd olyan gyakran szerelni és ha kell is nem nehéz.
Nem a pénztárca függő tekintély
A régi BMW-k szerintem menők
Főleg a nagyobb "cápák"
Na akkor innentől kezdve irány a hahu :D
Nem akarok vitatkozni, de hány éves vagy?
Ha egy 25 éves párszázezres bömössel akarsz rajulni meg tekintélyt parancsolni...
Ha meg nem számít a pénztárca akkor miért nem veszel E39-et vagy E60-at?
Ezek szerint nem fogalmazok jól
Pont nem rajolni kell csak az én szemszögömből néz ki jól egy régi karakteres autó (szeretem az old és youngtimereket)
A pénztárca meg nem mondtam hogy nem számít
Az írtam hogy nem fog látszani rajta hogy vaskos a tárcám de ez nekem nem számít
Bocsi ha ennyire szarul fogalmazok de már nekem is szombat este van :D
Ja és volt aki azt írta csapatni jó a lada de a kérdés összetett
Csak akkor használnám ki a hátsókereket ha meglazul a talaj
Amúgy ezzel járnék boltba/suliba(ezzel válaszolok 11-es vagyok jelenleg de 5 éves kicsit számolj :) ilyenek
Tehát a hátsó kerekes vezetést akarnám megtanulni mert télen nagy buli ha egy havas részre keveredünk :D
Remélem korrigáltam mindent
Tehát nem rajolni csak hétköznapi használatra tanulni aztán ha egyedül vagyok elzárva a forgalomtól driftelni
Az említett rajolók miatt is írhatnék egy - pontot a ladának
Ja meg a szerelni tanulást is bevehetném a listára
Ha valami baja van nem biztos hogy akarok szerelőért rohanni :D
én BMW m 20 éves 530i autómata de még hozzányúőlni nem kellett ahhoz az autóhoz 2 éve nyúzom még olajat sem cseréltem de 230-at kiviszi pedig több mint 20 éves!
akkor volt benen aral cserélve mikor megvettem előző tulaj lecserélte, de automata is nagyon szépen vált, meg ha sportot bekapcsolom egyesből kettesbe olyan sportosan vált akkorát ránt belenyomja a fejem a fejtámlába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!