Autómániások! Van, aki több garnitúra alufelnit tart az autójához?
Figyelt kérdés
Szám szerint 3 garnitúra felnim van, 1 téli, meg 2 nyári. Az ismerőseim teljesen hülyének néznek, nem értik, hogy ez nálam egy hobbi. Ez az egyetlen dolog, amit néha változtatni tudok az autón, hát miért ne?
Van ezzel más is így?
2014. okt. 31. 23:40
1/4 anonim válasza:
nem, de nem is vagyok autómániás - csak szeretem a kocsikat. de ha neked ez tetszik, hogy cserélgeted a felniket, akkor miért ne? Ezért igazán nem néznék senkit hülyének, ennél sokkal butább hobbik vannak. :)
2/4 anonim válasza:
Nekem egy garnitúra alufelnim és 2 garnitúra lemezfelnim van :/
3/4 anonim válasza:
Nekem csak 2 garnitúra alufelnim van.Egy nyárra meg egy télre.Nem mondanám magam autómániásnak csak szeretem ha normálisan néz ki az autóm.
4/4 anonim válasza:
Nekem lehetne, volt is. De úgyis mindig a legszebbet teszem fel az autóra, tehát kár többet tartsak, mert úgysem teszem fel a csúnyábbat. 18as gyönyörű alufelnim van, télen is ezt használom téligumival :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!