Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok kb...

Milyen autót ajánlanátok kb 1-1,2 millió Ft értékben nőnek?

Figyelt kérdés
Nem kell, hogy bivalyerős versenyautó legyen, a lényeg, inkább a megbízhatóság illetve az alacsonyabb fogyasztás (6-7 liter).
2010. jan. 26. 10:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

18:19

szerintem az első is:P

2010. jan. 26. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:
BMW7
2010. jan. 26. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Vegyél Ignist,semmi bajod nem lessz vele,keveset is fogyaszt meg nem egy szervízigényes darab.Ennyi kerettel tutit kapsz!
2010. jan. 26. 20:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Mercedes-Benz C250D (W202) Ez nőre lefordítva annyi hogy 1993-tól 2000-ig gyártották :)

Amiért szerintem ideális lehet:

-Szétüthetetlen dízel, alacsonyan van a maximális nyomaték, tehát a legkevésbé szervízigényes, és nem fulladsz le vele.

-Egyszerűen Autó. Normális, rendes futóművel, átgondolt konstrukció, a német prémium márkák hihetetlenül felhasználóbarátok, ezért is van annyi rajongójuk.

-Biztonság. Itt gondoltak erre is, amiket hallasz hogy csillag így, csillag úgy az csak reklámfogás, egyszerűen egy kisebb autónak nincs annyi eleje hogy sokat fgjon fel egy komolyabb karambolból (Pl Fiat500, Swift, stb)

A BMW is jó, de az egy másik történet, én a sajátomat imádom, de szerintem nőnek nem való, kicsit durvább, és sokkal többet kell pátyolgatni.

[link]

Na ilyet kell keresni kicsit kevesebbért :)

2010. jan. 27. 01:08
 15/15 anonim ***** válasza:
újra én vagyok a 2. Lacettivel el tudsz gurgulázni városban de ha autópályán fogsz vele 150 el menni akkor MINŐSÉGET vegyél. Nekünk van egy pólónk igaz 2001-es kombi. 8000 km-el vettük 2,4Millióért 1 évesen és nekünk nem vált be de ez azért volt mert később kiderült hogy átvertek! at autóba 120.000 km volt egy évesen!!! esik szét már az egész de addig hajtjuk míg van mit :D a mi sorsunk tanulság hogy vigyél szerelőt aki mondja meg a véleményét is !!!
2010. jan. 27. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!