Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót válasszam 2.8...

Melyik autót válasszam 2.8 millió forint környékén? Többi Lent

Figyelt kérdés

Több autót is nézegettem a kritérium az lenne hogy 4 évnél ne legyen idősebb és a km is 100e környékén maradjon! Amiket nézegettem:

Volswagen golf 6 1.4 tsi

Alfa Romeo 159 2.0

Ford focus 1.6

Ford C-max

Skoda Octavia

Renault fluence

Chevrolett Cruze

Mazda 3

Seat leon

esetleg valami Volvo

A válaszokat indokoljátok is meg!

2014. okt. 28. 11:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az Opel Insignia valóban jó választásnak tűnik.
2014. okt. 29. 21:50
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Amit néztem és megtetszett az a focusok 2011-től a 3. kiadás! Ezek a kocsik megbízhatóak?
2014. okt. 30. 19:05
 13/23 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló: az Octaviaval mi bajod van? :D
2014. okt. 30. 19:23
 14/23 A kérdező kommentje:
Mert neked octavia-d van?
2014. okt. 30. 19:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. okt. 30. 21:20
 16/23 A kérdező kommentje:
És leírnád hogy milyen motorral van felszerelve, és hogy mi a tapasztalatod a járgánnyal kapcsolatba?
2014. okt. 30. 22:04
 17/23 anonim ***** válasza:
85%
mikor felejti már el a magyar paraszt azt, hogy az olasz autók nem jók?! Igen, volt régebben néhány konstrukció ami problémás volt, de az évek alatt sorra kijavította azt az Alfa mérnöki stábja. Továbbá, először azt kell szem előtt tartani hogyha olasz autód van, akkor fenntudod e tartani, mert sokan nem. Megveszik leharcolva mert az előző parasztnak se telt rá, a második parasztnak meg végképp nem telik rá és egy roncshalmazt csinálnak a kocsiból, holott ha rendesen foglalkozik vele, akkor a világból kiviszi. Szerintem úgy, hogy életedbe nem ültél egy normális állapotú Alfa Romeo-ban, ne ítélkezz felette és ne terjeszd a hülyeséget. Nekem is Alfám van, méghozzá 159-es, 2.4-es jtdm motorral és 210 lóerővel, beszélhetünk itt akárhogy, de ez a motor az utóbbi évek legjobb dízelje, nem számítva azt a futóművet amit alá szúrtak, jah és az összkerékhajtást meg a 400 nM-es nyomatékot. Olaszországban vettem ahol 245/40 R19-es kerekeken gurultam vele, persze mikor hazajöttem és Letenyénél átléptem a határt, már érezhető volt hogy hamar kereket kell cserélni mert
2014. okt. 31. 08:12
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
szarok az utak, és ahogy jöttem le az M7-esen majd bekeveredtem Pestre ami már végképp katasztrofális volt és a végén rá az M3-ra mert észak-kelet magyarországi gyerek vagyok, na ott volt az hogy elkellet felejteni azt hogy az Alfa 6 sebességes és 5-ikbe 70-el végig autókázni a határszélig mert a futóművet nem akartam kinyirni a fasza magyar úthálózaton. Most egy gusztustalan 225/65 R17-es kerékszett van rajta de hát na, muszály mert a 19 col és a 40%-os oldalmagasság az nem ide való a középkorba
2014. okt. 31. 08:15
 19/23 A kérdező kommentje:
Ez szerintem is hülyeség hogy az olasz így szar meg úgy szar! Egyébként van aki ezt szidja van aki azt( opelt, volswagent, peugeot, renault skodát, fordot), ne és erről ennyit! Ez csak azt jelenti hogy tökéletes autó nincs és valószínű hogy nem is lesz :)
2014. okt. 31. 21:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Mazda 3. 1,6-os benzines van. megbízható, szerethetö, kivisz a világból!
2014. nov. 3. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!