Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kerékméret és felnimére...

Milyen kerékméret és felniméret lenne jó?

Figyelt kérdés

Egy 2000-res évjáratú 1.3 swiftről érdeklődnék, hogy milyen felni és kerékméret lenne jó rá?

Most egy alap virsli van rajta: 155/70R13

Kb 14 vagy 15 colosat szeretnék, ami vastagabb és nagyobb!

Milyen negatív hatásai lehetnek ha nagyobbat teszek rá?

Köszönöm a válaszokat!

2014. okt. 27. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Lesz negatív hatás, sokkal jobban megérzed a nagyobb felnivel a szar utakat, mert a nagyobb felnit "peresebb" gumival kell szerelni hogy a kerékátmérő ne változzon.
2014. okt. 28. 06:21
 2/5 anonim ***** válasza:
kiröhögnek...
2014. okt. 28. 06:56
 3/5 anonim ***** válasza:
14 es simán befér alá. Itt gondolom pont az a lényeg hogy változzon az átmérő, és nem akarsz peres gumit. Én is csak azért nem raktam rá 14 es kereket, mert állati szép alufelnim van 13 ban. (azon viszont már nem 155/70 gumi van.) Melóhelyem közelében szokott állni egy bordó swift. Na azon nagy kerekek vannak. Még nem néztem meg hogy hányas, de látványosan nagy. Irigy is vagyok rá
2014. okt. 28. 09:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat. Mit jelent hogy peresebb? Jobban fogom erezni az ut hibakat? Nekem pont azt mondtak ha nagyobbat teszek rá akkor jobb lesz. Szélesebb gumi a cél!
2014. okt. 28. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szélesebb gumival a gödröket fogod jobban észre venni.
2014. okt. 30. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!