Miért romlott el a mercedesnek a minősége?
Vettem egy Mercedes s500-at, de annyira mentem németbe annyira nyomtam egyből hideg motorral, hogy tönkrement a motorja, de aztán ott volt a BMW szalon szemben és vettem egy BMW 750i-t, annak semmi baja! Pedig azt is nyomom hideg motorral meg megpörgettem már jó párszor de semmi!
Szóval ha autó akkor BMW!
" de aztán ott volt a BMW szalon szemben és vettem egy BMW 750i-t,"
Aha. A mercit meg otthagytad a falnak támasztva, ugye?
" te tökfilkó te xarjancsi, igen beszélek németül, franciául, kazahul..."
Pö csfilkó!
Még magyarul sem tudsz!!
Ilyen IQ-val még jogosítványod se lehet!
Igaz, hogy nem is adnak 15 év alatti hü lyegyerekeknek, akik idejárnak hazudozni!!
Imádom az ilyen "grammar nazi"-kat, akik nem tudnak helyesen írni.
-"még"-el nem kezdünk mondatot
-olyan szó, hogy pöc*filkó nem létezik
-jogosítványod SEM lehet
A további nyelvhelyességi hibákról nem is beszélve.
-"még"-el nem kezdünk mondatot
Ezt honnan vetted? MÉG sehol sem hallottam ilyn szabályról.
Az "és" volt ilyen, de mára már az is idejét múla.
*Sehol sem hallottam MÉG ilyen szabályról.
"A hát-on kívül a magyarban leggyakrabban az alábbiak szerepelnek diskurzusjelölőként: aha, akár, azért, aztán, bár, bizony, csak, csakhogy, -e, egyáltalán, egyébiránt, egyébként, egyik, elvégre, éppenséggel, és, de, hát, hiszen, hm, így, illetve, is, izé, jaj, lám, legalább, már, MÉG, na, nemde, nemhogy, netalán, no, pedig, persze, pláne, sőt, szóval, talán, tehát, tényleg, tudniillik, tulajdonképpen, úgy, ugyan, ugye, ugyebár, úgymond, tudod, vagyis, vajon, valóban, viszont, voltaképpen. A felsorolásból is látható, hogy a diskurzusjelölőség nem szófaji, azaz nem grammatikai, hanem funkcionális, azaz pragmatikai kategória, hiszen különféle szófajokból (pl. kötőszókból, határozószókból, módosítószókból, névmásokból, interakciós mondatszókból, partikulákból, igékből) kerülnek ki az elemei."
Az 01:57-es
p ö c s f e j, azonos a kérdezővel, csak többször beregizett ide!!
Mert ugyanazon a tizenéves értelmifogyatékos szinteden válaszolgatsz, mint amivel az eredeti kérdésedet feltetted!!
Talált süllyedt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!