Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért romlott el a mercedesnek...

Miért romlott el a mercedesnek a minősége?

Figyelt kérdés

Vettem egy Mercedes s500-at, de annyira mentem németbe annyira nyomtam egyből hideg motorral, hogy tönkrement a motorja, de aztán ott volt a BMW szalon szemben és vettem egy BMW 750i-t, annak semmi baja! Pedig azt is nyomom hideg motorral meg megpörgettem már jó párszor de semmi!

Szóval ha autó akkor BMW!

2014. okt. 25. 17:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

" de aztán ott volt a BMW szalon szemben és vettem egy BMW 750i-t,"

Aha. A mercit meg otthagytad a falnak támasztva, ugye?

2014. okt. 25. 23:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Az rendben van hogy kimentél,(jobb is) de hol maradt az eszed? Útközben nem maradt el? Vagy már anélül indultál?
2014. okt. 26. 00:35
 13/23 anonim ***** válasza:

" te tökfilkó te xarjancsi, igen beszélek németül, franciául, kazahul..."

Pö csfilkó!

Még magyarul sem tudsz!!

Ilyen IQ-val még jogosítványod se lehet!

Igaz, hogy nem is adnak 15 év alatti hü lyegyerekeknek, akik idejárnak hazudozni!!

2014. okt. 26. 01:49
 14/23 anonim válasza:

Imádom az ilyen "grammar nazi"-kat, akik nem tudnak helyesen írni.

-"még"-el nem kezdünk mondatot

-olyan szó, hogy pöc*filkó nem létezik

-jogosítványod SEM lehet

A további nyelvhelyességi hibákról nem is beszélve.

2014. okt. 26. 01:57
 15/23 anonim válasza:
Az újabb Mercedeseknek nem kéne tönkremenniük csak azért, mert nagyon "nyomtad" hideg motorral, ilyenkor maximum többet fogyaszt, de ha úgy bántál a kocsival mint egy állat, akkor felfűtött motorral is tönkrement volna.
2014. okt. 26. 02:07
 16/23 anonim ***** válasza:

-"még"-el nem kezdünk mondatot

Ezt honnan vetted? MÉG sehol sem hallottam ilyn szabályról.

Az "és" volt ilyen, de mára már az is idejét múla.

2014. okt. 26. 13:59
 17/23 anonim válasza:

*Sehol sem hallottam MÉG ilyen szabályról.

"A hát-on kívül a magyarban leggyakrabban az alábbiak szerepelnek diskurzusjelölőként: aha, akár, azért, aztán, bár, bizony, csak, csakhogy, -e, egyáltalán, egyébiránt, egyébként, egyik, elvégre, éppenséggel, és, de, hát, hiszen, hm, így, illetve, is, izé, jaj, lám, legalább, már, MÉG, na, nemde, nemhogy, netalán, no, pedig, persze, pláne, sőt, szóval, talán, tehát, tényleg, tudniillik, tulajdonképpen, úgy, ugyan, ugye, ugyebár, úgymond, tudod, vagyis, vajon, valóban, viszont, voltaképpen. A felsorolásból is látható, hogy a diskurzusjelölőség nem szófaji, azaz nem grammatikai, hanem funkcionális, azaz pragmatikai kategória, hiszen különféle szófajokból (pl. kötőszókból, határozószókból, módosítószókból, névmásokból, interakciós mondatszókból, partikulákból, igékből) kerülnek ki az elemei."

2014. okt. 26. 22:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Az 01:57-es

p ö c s f e j, azonos a kérdezővel, csak többször beregizett ide!!

2014. okt. 27. 11:48
 19/23 anonim válasza:
beregizett? Hány éves vagy, 12? Miből következtetted le, hogy saját magamnak válaszolgatok? Idióta.
2014. okt. 27. 14:40
 20/23 anonim ***** válasza:

Mert ugyanazon a tizenéves értelmifogyatékos szinteden válaszolgatsz, mint amivel az eredeti kérdésedet feltetted!!

Talált süllyedt!!

2014. okt. 28. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!