Miért romlott el a mercedesnek a minősége?
Vettem egy Mercedes s500-at, de annyira mentem németbe annyira nyomtam egyből hideg motorral, hogy tönkrement a motorja, de aztán ott volt a BMW szalon szemben és vettem egy BMW 750i-t, annak semmi baja! Pedig azt is nyomom hideg motorral meg megpörgettem már jó párszor de semmi!
Szóval ha autó akkor BMW!
szeva ahver! én volvot vettem egyelőre meg vagyok vele elégedve, bár 240 felett már nem úgy gyorsul de jó
Az új Passat és az új 750i között van némi különbség árban. A kérdés alatti magyarázat bevezetője meg olyan, mintha egy gyerek írta volna.
Bennem is az merült fel, hogy egy gyerek akarja itt reklámozni a kedvenc BMW-jét, vagy ellenkezőleg, le akarja járatni a BMW-seket ezzel az elszállt nyálas szöveggel.
Attól függetlenül, hogy egy trollkodó kamu kérdés, hidegen egy autót sem szabad meghajtani. Aki ezt teszi, az egy barbár.
"de annyira mentem németbe "
Kisgyerek! Te németül vásároltál?
Még magyarul sem tudsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!