Az autó nem gyorsul kuplung vagy valami más?
Figyelt kérdés
ma jöttem hazafele és az autónak hiába tapostam tövig nem ment max 50nel de az is házszéllel , mentem igy kb 10Km-tert és 1x csak út közben hiába nyomtam a gázt semmi 1 X 2X még le is fulladt hiába nyomtam a gázt semmi utána már meg se mozdult csap épp hogy valamit ezért a maradék 5 km-tert vontatni kellet , mert mondom a végén csak rosszabb lesz , szerintetek mi lehet a baj ? megúszom egy kuplung szett cserével vagy valami komolyabb baj van ? am kb 3-4 napja vettem azt észre, hogy nem úgy gyorsul ahogy kéne ,de most kb 1 óra alatt úgy tönkre ment hogy csak lestem mi van a kocsival
94es R19 ről van szó
válaszokat előre is köszönöm !!!!!!
2014. okt. 25. 03:20
11/12 anonim válasza:
ha elindulásnál 1. van és nem gyorsul a kocsi de még csak lépésben is gyorsabban mennél mellette akkor elképzelhető a kuplung persze akkor pörög a motor mint a fne de az hogy menet közben elhal, az trafó gyanús,henger hiba de a szerelő okosabb az biztos ha kiderül hogy mi volt a baja írd meg köszi
12/12 A kérdező kommentje:
1 éve nincs kézifék szov az kilőve :) szerelő lesz 1 értelmű csak kíváncsi vagyok mégis mi lehet a baja
2014. okt. 25. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!