Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autó nem gyorsul kuplung...

Az autó nem gyorsul kuplung vagy valami más?

Figyelt kérdés

ma jöttem hazafele és az autónak hiába tapostam tövig nem ment max 50nel de az is házszéllel , mentem igy kb 10Km-tert és 1x csak út közben hiába nyomtam a gázt semmi 1 X 2X még le is fulladt hiába nyomtam a gázt semmi utána már meg se mozdult csap épp hogy valamit ezért a maradék 5 km-tert vontatni kellet , mert mondom a végén csak rosszabb lesz , szerintetek mi lehet a baj ? megúszom egy kuplung szett cserével vagy valami komolyabb baj van ? am kb 3-4 napja vettem azt észre, hogy nem úgy gyorsul ahogy kéne ,de most kb 1 óra alatt úgy tönkre ment hogy csak lestem mi van a kocsival

94es R19 ről van szó

válaszokat előre is köszönöm !!!!!!

2014. okt. 25. 03:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha elindulásnál 1. van és nem gyorsul a kocsi de még csak lépésben is gyorsabban mennél mellette akkor elképzelhető a kuplung persze akkor pörög a motor mint a fne de az hogy menet közben elhal, az trafó gyanús,henger hiba de a szerelő okosabb az biztos ha kiderül hogy mi volt a baja írd meg köszi
2014. okt. 25. 20:30
 12/12 A kérdező kommentje:
1 éve nincs kézifék szov az kilőve :) szerelő lesz 1 értelmű csak kíváncsi vagyok mégis mi lehet a baja
2014. okt. 25. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!