Mi lehet a baja a babettámnak?
Figyelt kérdés
Egyest be veszi, a kettest már nem, vagy nagyon ritkán és nehezen. A pofák újak, ki vannak tisztítva, minden faxa volt eddig kb. 1000km-ert mentem vele. Valami ötlet?2014. okt. 22. 21:48
1/6 anonim válasza:
faxa? próbáltad kihúzni a fax-ot hogy úgy megy-e? esetleg nem gyenge a processzora?
2/6 tabaki válasza:
Hát, ezt újratelepítés nélkül nem úszod meg...
4/6 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a Babetta röpsúlyos automata sebváltós. Ergo nem kell se egyesbe, se kettesbe rakni.
Ez valami átverős kérdés akart lenni?
5/6 anonim válasza:
Recseg a kettes a babettán?
Műszaki hibára gyanakszom...xDDDDD
6/6 anonim válasza:
A 210-esben (már ha két sebessége egyáltalán) pont 3 db röpsúlyos kuplung van. Akkor nem kapcsol, ha a váltódobban lévő nem működik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!