Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motoros gyorsuláshoz tippek?

Motoros gyorsuláshoz tippek?

Figyelt kérdés

Egy minimálisat konyítok hozzá. Pl. Előtte szoktam gumit melegíteni. Az indulási pozíciót felmérni hogy nincs e csúszós cucc kavics stb. Egyesbe váltott motorral várni a startot, jól ráhasalva. A főbb kérdésem pedig:

A maximális nyomaték fordulatáról vagy a max. teljesítmény fordulatáról induljak?

A súlyommal a motor elejét vagy a hátsó kereket próbáljam lenyomni? Mert ugye az se jó ha emelkedik az eleje meg az sem ha kipörög a hátulja.

Felváltás max nyomaték vagy teljesítménynél? Ha jól tudom úgy a profi ha annyival pörgetem fölé hogy váltás után pont a max nyomatékra vagy teljesítményre essen a fordulatszám.

Esetleg egyéb tipp, tanács?

(sejtéseim szerint amúgy a max nyomatéknál kell váltogatni, de javítsatok ki ha nem)

2014. okt. 20. 20:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!