Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet benzines rollerhez...

Hogy lehet benzines rollerhez cm3 és watt igazoló papírt beszerezni?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy 300 watt és 50 cm3 alatt nem kell hozzá jogosítvány. Ha megállít a rendőr ezeket hogy tudom igazolni hogy az alatt van? A roller 49 cm3-s de nem tudom hogy hány wattos. Tudja valaki hogy ezt hogy lehet lemérni vagy megállapítani?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. okt. 12. 16:58
 1/2 anonim válasza:
Elsősorban minden Magyarországon forgalomba hozott járműnek rendelkeznie kell Tipusbizonyítvánnyal, amit a Nemzeti Közlekedési Hatóság hagy jóvá. Ha ilyen nincs a rendőrnek is el kell fogadnia a gyártó által kibocsátott Gépkönyvet, vagy Kezelési utasítást, vagy a járműhöz mellékelt műszaki bizonylatot. Ha minden kötél szakadt, akkor a Google segít megtalálni a rollerhez tartozó műszaki leírást. Ezt kinyomtatva érdemes a rollerezőnek zsebben tartani.
2014. okt. 12. 17:04
 2/2 A kérdező kommentje:
De ha az egy általam kinyomtatott papír akkor is elfogadja?
2014. okt. 13. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!