Megfőtt a kocsiban a motor?
300km-es utat tettem meg ma .Miután megjártam az út több,mint felét,vissza úton elkezdett a kocsinál egy hibajelző felvillanni,amikor padlóztam a kocsit(hűtőfolyadékra hivatkozva álljak meg azonnal).Amint elkezdtem lassítani,eltűnt a hibajel,így bátran mentem tovább.Később egy újabb hibajel villant fel,hogy álljak meg azonnal.Megálltam,picit vártam,majd újra indultam és semmi.Később ez a hibajel újra felvillant .Mivel közel voltam az úticélom végéhez ezért újra eljátszottam ezt a folyamatot.Majd egy körforgalomban visszaváltáskor az autó megállt és a motortérből füst kezdett jönni.Az autót pihentettem,nem bántottam,majd próbáltam újra indítani de a motor nem sergett fel ,csak erőlködött és el sem indult.
Behúzattuk egy szervizbe,ott azt mondták,hogy hagyják lehűlni a kocsit,és akkor bírnak hozzá nyúlni csak.Mire számíthatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!