Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány órával ment vizsgázni,...

Hány órával ment vizsgázni, aki mostanában szerezte a B kategóriás jogsiát és teljesen kezdőként kezdte a vezetést?

Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
20. életembe nem vezettem előtte. Azt se tudtam hogy kell beindítani.
2014. okt. 20. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:

32 órával, de csak azért mert nem volt meg az 580 km.

Előtte soha nem vezettem, a vizsgám meg hibátlan lett.

2014. okt. 20. 18:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor minden flottul ment nektek az elejétől? Esetleg olyan, aki nehezebben érzett rá a dolgokra?
2014. okt. 20. 20:24
 4/6 A kérdező kommentje:
A 40 óra kevés?
2014. okt. 20. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 64 órával mentem. Életemben nem vezettem előtte.Nehezen éreztem rá, főleg a parkolásokra

Az egyik haverom 82 óra után ment. Szóval nem kell elkeseredni, ha nem megy, akkor gyakorolj sokat. sosem árt.. :)

2014. okt. 21. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:

30. órával végeztem nemrég, még nem esett szó a vizsgáról.

21 vagyok, életemben nem vezettem előtte. Nagyon nehezen indult, kb a 20. óráig reménytelennek tartott az oktatóm :D De most már egész jól belejöttem, csak a kis sunyi jobbkezeseket meg megszoknom, illetve a táblákra jobban figyelnem.

2014. okt. 21. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!