Ez nagyon hülye ötlet lenne?
Ha nyernék a lottón az első lenne hogy vegyek egy új autót. Valahogy így szeretném:
Full hajléktalan cuccban besétálnék egy táskányi kp-val mondjuk egy BMW szalonba és mondanám hogy ki szeretném próbálni az egyik full extrás kocsit és ha tetszik megvenném.
Elhajtanának vagy rámhívnák a rendőröket?
Miért hívnák rád? A pénz az pénz.
Én autóértékesítő voltam, de eljöttem végül, barátomé a szalon.
Amúgy simán, megmutatod a pénzt, beülünk a kocsiba, és mehetünk. Aztán kialkudunk közösen egy jó vételárat, lerakod az előleget még aznap, felesleges húzni az időt, leadjuk a megrendelést 1-2 hónap múlva jöhetsz érte. Talán barátok is lehetnénk.
Ha nem látják nálad a zsák dellát, akkor nem fogják engedni hogy kipróbáld.
De ezt videóra venni, aztán kimenni ha elhajtanak, majd visszamenni öltönyben, és megmutatni a zsák pénzt, hogy "nézzétek csak, ezt nálatok hagytam volna, de így inkább megyek egy másik üzletbe" :D
Azok a fejek a végén :D
Is-is. Szerintem ha nagyon lepusztult lennél, akkor első körben megpróbálnának elhajtani. Ha ezek után kiteszed a táska pénzt, akkor már a rendőröket hívnák.
De miért pont BMW? Miért mindenki a BMWvel van kiakadva?? Fantáziátlan nép a magyar, a 999 létező autómárkából 5-öt ismer.
Én Bécsbe mennék az Aston Martinhoz és kérnék egy grafit színű DB9-est. De lehet, hogy egy Pagani Zonda lenne a befutó, de azért messzebbre kellene menni. Ha csak ilyen 50 milliót nyernék, akkor 10-15 millióért vennék egy közepesen felszerelt új XC70-et és a többi pénzből házat cserélnék.
Ami valószínűbb, hogy a főnyeremény esetén az első amit vennék az egy repülőjegy. A telet már nem itt tölteném.
Egy kicsit több fantáziát!
Én is BMW-t vennék ha már milliárdos lennék
Jelenleg is az van.
3.
Miért hajtanák el?
Teszt előtt úgy is lefénymásolják az okmányait, személyit, jogosítványt, a szalonon nincs felelősség, nem az ő dolga megállapítani ki honnan szerezte a pénzt.
De ha hajléktalanul megy be pénz nélkül, akkor tuti kizavarják mert rontja az üzlet renoméját, hogy minden hajléktalan oda jár kocsit tesztelni, de ha megvillantja a lét, akkor pörög az üzlet.
Én is BMW-t vennék :)
760Li-t meg egy E60 M5-öt, meg vennék egy Nissan GTR-t is ha megunom az M5-öt.
Azon a szinten illik már egy új Mercedessel járni.
Ha egy hajléktalan kirak egy rakás pénzt az asztalra, nem biztos, hogy nem fog az eszükbe jutni, hogy épp most rabolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!