Mercedes MB100 mikrobusz?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet venni, ezért kiváncsi lennék hogy volt-e már valakinek,mennyi a legmagasabb utazósebessége,mennyire volt vele megelégedve,milyen tipushibákra kell fgyelni vásárláskor?Minden információt szivesen fogadok.2010. jan. 24. 15:03
1/2 anonim válasza:
Kizárt olyat találni ami nincs ledurranva,én lebeszélnélek róla és más típusok felé kacsingatnék.Az egész konstukció halva született! Nem arcozásból de a műhelybe be se engedjük őket.(sokszor a tulajok miatt is:írted tesvírem?)Szóval ennyi sztem felejtsd ne akarj magadnak bajt ha nincs!
2/2 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó autók, a motorjuk elnyűhetetlen, és mindenre használhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!