Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi szerzésnél milyen...

Jogsi szerzésnél milyen alaptudással kell rendelkezni?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Egyáltalán semmit sem értek az autókhoz, még soha nem vezettem, be sem indítottam kocsit. Sajnos nincs autónk, így ha elkezdem a jogsi szerzést, akkor csak ott, az oktatóval tudok majd gyakorolni. A tanfolyamon elmondanak olyan dolgokat is, hogy hogyan kell beindítani a motort, mire való a kuplung stb? Tehát a lehető legalapabb dolgokat?? Vagy úgy veszik, hogy aki már ott van egy kicsi tudásának lennie kéne, és csak szimplán egy ügyetlen hülyének fognak nézni?
2010. jan. 24. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy részét elmondják az elméleti oktatáson (pl. amit írtál, hogy mire való a kuplung), egy másik részét meg a gyakorlaton (pl. hogy indítod be a motort). Szóval ott elmondanak mindent ne aggódj, ha valami nem tiszta, akkor kérdezz!
2010. jan. 24. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
a semmilyen alaptudás is bőven elég, emiatt nem kell aggódni. Ha tudsz valamit, az előny, de mindent elmondanak részletesen. Én is úgy mentem, hogy nem tudtam előtte semmit.
2010. jan. 24. 14:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát anélkül elég nehéz lenne megtanítani vezetni, ha ezeket nem mondják el!:) Elég, ha tudsz írni, olvasni, és nem hátrány,ha nem vagy vak. Aztán meg kiderül, hogy mennyi érzéked van hozzá. Mert sajnos nem mindenkinek van. Valahogy azok is megtanulnak vezetni, csak jóval lassabban!:)
2010. jan. 25. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!