Hány havi keresetedért vettél autót?
A legutóbbit 4 havi keresetért, 21 éves koromban, 23 éves autót.
Az elsőt 3 havi keresetért, 17 éves koromban, 11 éves autót. Utána még volt pár, de a mostanival vagyok legjobban megelégedve, meg nem sajnálom annyira :)
1.5havi, igaz torottet vettem es oreget, de nem remenytelen.
az osszest megneztem a kiszemeltbol.
0.3havi/ho koltok re, de ez csak alkatresz, mert szerszam, szaktudas, stb. van
a fogyasztasa titok, de elvezem mikor pikkpakk 200 -n van meg mikor beletudok pakolni tobb kilo alkatreszt, sajna vonohorog meg nincs rajta.
20eves, de fiatal papirkocsi nemkellene.
amennyit elkoltok alkatreszre mas annyit hitelre egy gyufasdobozra. a szerelest meg imadom.
3 havi 19év
és átlagon felül keresek... Itt mindenki burzsuj.. A lízinget ne írd ide te észlény ,az a banké nem a tied.
Új autót akkor vennék max ha gazdag lennék.. -úgyis ugyanarra a sorsra jut mind..
"3 havi 19év
és átlagon felül keresek... Itt mindenki burzsuj"
Direkt nem irattam márkát, mert baromira nem mindegy hogy 4 éves splash vagy 7es bömbi. 3 havi átlagkereset ma Mo-n kb fél milla. Ebből egy 19 éves autó nem tűnik nagy biznisznek. Dehát lehet hogy vmi Rolls.
Nem royls. :)
Szakadt dízel 3 betús öszvisz 400 ért +papírmunka adó stb 200e..
És közben élnem is kellett. Felénk az átlagkereset nem 500e hanem 120e
Én ennek 3x osát keresem így engedhetem meg magamnak ezt a 19 éves luxust :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!