Első vagy hátsó kerék meghajtású autót vennél/vettél? Miért?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 18:01
1/7 anonim válasza:
Hátsót. Sokkal nagyobb az élményfaktor, és kezelhetőbb mint egy elsőkerekes, meg mert a rendes autó hátul hajt, aki ült már hátsókerekes gépben tudja miről beszélek. :)
2/7 A kérdező kommentje:
LADA 2107 :D
2012. nov. 8. 18:08
4/7 anonim válasza:
Hátsókerekeseim vannak 12 éve, és mindig is azt választanám. A közhiedelemmel ellentétben, eddig télen is teljesen biztonságosan közlekedtem vele, mert nem spórolok a téligumin.
5/7 anonim válasza:
Téligumival a hátsókerekes is vezethető. Én is Lada, de én inkább 2101 vagy 2103. Nincs még sajnos kocsim, de nyáron lesz egy Ladám.
6/7 Napkiraly válasza:
ha sokat mész, hétköznapi kocsinak mindenképp elsőkerekes, hétvégére állatkodni meg vehetsz hátsókerekes ladát
7/7 anonim válasza:
Én összkerekeset vennék, most elsőkerekes van. Amúgy igazából tökmindegy szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!