Érdemes ilyenkor feltenni a téligumit?
Én már feltettettem, égyrészt nem kopik annyit mire beköszönt a rosszabb idő, másrészt kilóméteres sorok lesznek mivel a legtöbben az utolsó pillanatig kivárnak.
A céges autókra is felkerültek már.
#2: remélem nem az én városomban közlekedsz így. Mellesleg, ha baleseted lesz, akkor a rendőr azt fogja mondani hogy a nyári gumi miatt ütköztél, így mindenképp te leszel a hibás.
Téligumit 7 fok alatt ajánlanak, annyira még nincs hideg.
Én még nem teszem fel ilyen húszon fokokban. Reggel is bőven melegebb van mint 7 fok.
Jövő hét végétől úgy néz ki már lehűlés jön, úgyhogy kb két hét múlva november elején teszem majd fel. Tavaly is akkor tettem.
A garázsomba pedig nem igen jön be más, hogy sorok legyenek. Szép is lenne! :D
Én se cseréltem még le, még nem indokolt ebben az időben. Nagyságrendileg én is november elejére tippelem jelenleg a csere időpontját majd.
Amúgy ezt a sorban állást én sem értem. Hol állnak sorba? Egy kereket (na jó, négyet) tudjatok már kicserélni a saját kocsitokon. :) Anno jogsi vizsgán a műszaki résznél tétel volt a kerékcsere. Most már nincs ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!