Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes ilyenkor feltenni a...

Érdemes ilyenkor feltenni a téligumit?

Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Én már feltettettem, égyrészt nem kopik annyit mire beköszönt a rosszabb idő, másrészt kilóméteres sorok lesznek mivel a legtöbben az utolsó pillanatig kivárnak.

A céges autókra is felkerültek már.

2014. okt. 17. 10:10
 2/10 anonim ***** válasza:
2%
Nem, nem is fogjuk :) Már 3. éve nyárival megyünk télen is, ki lehet bírni váoroson belül
2014. okt. 17. 10:16
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

#2: remélem nem az én városomban közlekedsz így. Mellesleg, ha baleseted lesz, akkor a rendőr azt fogja mondani hogy a nyári gumi miatt ütköztél, így mindenképp te leszel a hibás.

Téligumit 7 fok alatt ajánlanak, annyira még nincs hideg.

2014. okt. 17. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Én még nem tettem fel.Mondjuk múlthét pénteken érkeztek csak meg azóta meg még idöm sem volt ezzel foglalkozni.Szerintem még nagyon meleg van a télihez, majd ha tartósan bejön a hideg akkor teszem csak fel.
2014. okt. 17. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Én még nem teszem fel ilyen húszon fokokban. Reggel is bőven melegebb van mint 7 fok.

Jövő hét végétől úgy néz ki már lehűlés jön, úgyhogy kb két hét múlva november elején teszem majd fel. Tavaly is akkor tettem.

A garázsomba pedig nem igen jön be más, hogy sorok legyenek. Szép is lenne! :D

2014. okt. 17. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
2014. okt. 17. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Én se cseréltem még le, még nem indokolt ebben az időben. Nagyságrendileg én is november elejére tippelem jelenleg a csere időpontját majd.

Amúgy ezt a sorban állást én sem értem. Hol állnak sorba? Egy kereket (na jó, négyet) tudjatok már kicserélni a saját kocsitokon. :) Anno jogsi vizsgán a műszaki résznél tétel volt a kerékcsere. Most már nincs ilyen?

2014. okt. 17. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Június végén vettem a kocsit, téligumival. Azóta mentem kb 1000 km-t, ezt a szezont még kibírja, tavasszal meg majd veszek egy jó szettet.
2014. okt. 17. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért állnak sorba sokan, mert az előző szezonban elkopott téli gumi ezért másik kell, vagy ugyanazt a felnit használják télen-nyáron, így mindig át kell öltöztetni.
2014. okt. 17. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Van aki ugyan arra a felnire rakja a gumit?! Hát ez nem túl jó megoldás szerintem. Se a guminak nem használ a folytonos föl-le szerelgetés a felniről, se a pénztárcának.
2014. okt. 18. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!