Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladtam a kocsit de nem vitte...

Eladtam a kocsit de nem vitte el a vevő, ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ki van fizetve, szerződés aláírva, okmányirodába beküldve. Az autóért azt mondta hogy küld trélert. Azóta se híre se hamva a vevőnek. Ha meg még nem vitte el az autót akkor gondolom nem is íratta át. AKkor most fizethetek én súlyadót meg hasonlót vagy mi van ilyenkor?
2014. szept. 21. 13:34
 1/7 kata kata ***** válasza:
100%

"Ki van fizetve, szerződés aláírva, okmányirodába beküldve. "

Innentől már nem a tiéd az autó.Már az ő dolga,baja,hogy mit mikor csinál vele.:)

2014. szept. 21. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
És hány napja nem küld érte?
2014. szept. 21. 13:58
 3/7 szántóvető ***** válasza:
ha lejelentetted akkor semmi gond,akár csendőrt is hívhatsz és kérheted az idegen jármű eltávolítását ha az a portádon van elhelyezve.de ne legyél ilyen,először próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot.ha nem hajlandó együttműködni akkor lépj.
2014. szept. 21. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Add el másnak is :D
2014. szept. 21. 14:04
 5/7 RRR ***** válasza:

biztos történt vele valami

baleset,infarktus stb

írj egy ajánlott levelet az adásvételin szereplő címre

benne az telefonszámoddal

2014. szept. 21. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha bejelentetted az eladást, akkor semmi dolgod nincs. Te megtetted a kötelességedet, ő majd fizeti a bírságot, ha kiróják rá. Az autót kitolhatod a ház elé, ha zavar, de nem kell vele törődnöd, mert már nem a tiéd. Gépjárműadót, biztosítást már nem kell fizetned.

Az is lehet, hogy a jóembernek nem is kellett az autó. Neki elég volt, hogy vett papíron egy autót, megkapta a forgalmit, benne a számokkal. Azzal is lehet mit kezdeni.

2014. szept. 21. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam rá hogy neki csak a papírok kellettek. A tréler túl drága lenne külföldre egy 25 éves NDK kocsiért...

Nade a végén nehogy az legyen hogy az okmányiroda sem találja meg aztán én fizethetek érte mindent.

2014. szept. 22. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!