Opel Astra 1.7 CDTI mennyire megbízható?
Nekem ez a teljesítményadó kalkulátor nem működik...
Amúgy miket kell fizetni az autóra?
-Teljesítményadó
-Bizosítás
Ezen kívül van valami?
Ez a klímás dolgot nem nagyon értem... Az 5 ajtósban is ugyan úgy van klíma, nem csak kizárólag a kombiban.
Nekem teljesen megfelel H-ból az 5 ajtós. Alapból a csomagterét átlagos méretűnek mondanám. Azért nem az a mini kategória, mint mondjuk egy Swifté. Igaz, nekem nincs benne mélyláda, nem is vágyom rá. A hátsó üléseket lehajtva pedig egy EUR raklap is befér. Ezt konkrétan tanúsíthatom! :)
Amit "csak úgy" kell fizetni, nincs.
Műszaki időnként, olajcsere, szűrőcserék, egyéb szervizelés.
Ha most tél előtt veszed, valószínű egy szett felnire és téli gumira is be kell majd ruháznod.
Itt a netrisk
Szép a Sport Tourer is, az is jó választás! A kilátás hátra elég nehézkes arra érdemes készülni. Az optika miatt az ablakok és a szélvédő összébb van húzva. Hát igen a szépségért szenvedni kell :) De ha tolató radarost veszel a nagy segítség.
De iszonyat nehéz. Hiába írják, hogy 1450kg a száraztömeg. Totalcar-osok lemérték egy kombi tesztben és 1600Kg felett volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!