Az autóm szélvédőjére lett rakva egy papír a közterület felügyelettől, hogy lejárt műszaki állapotú autóm nem szabályos, hogy közterületen van tárolva, stb,10 napon belül elszállítják. Ezt megtehetik?
És mi a helyzet a sok évekig a belvárosban rohadó kocsival? Azokat miért nem viszik el?
NINCS PÉNZEM leműszakiztatni ezt a fost. De nem is menne át műszakin az állapota miatt. Érvényes forgalmija sincs és biztosítás se. Mint a többi évekig álló autóknak a belvárosban meg mindenütt. Eladni se akarom, mert nem érné meg. 3 hónapja nincs rajta műszaki, így használom, de már 1 hete nem használtam, csak rohad egyhelyben. 15 éves fosról van szó.
Ha más kerületbe parkolok vele, az megoldás?
A rohadt politikusoknak persze nincs ilyen gondjuk h rohadnának meg..
Hát rengeteg trélerest vagy autómentőst tudsz találni neten. Csak ugye az is pénz. Remélem a fideszre szavaztál.
Na és mi ez az autó? Típusa? Kora.
15 éves mercedes. nem költök se engedélyre, se útvonalszarságra. nem a fideszre szavaztam, nem voltam szavazni, mert az összes rohadt politikus egyforma.
az megoldás ha más kerületbe viszem? vagy mostantól indul a 10 nap és elvihetik bárhonnan ha megtalálják? pár hónapig akarom kihúzni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!