Mi a véleményetek, illetve, hogy tetszik az új VolksWagen Passat?
Nekem egyedül az eleje nem tetszik. Tudom, hogy légellenállás, meg gyalogosvédelemre gyúrnak rá nagyon mostanság, de szerintem ennyire már nem kéne. Kifejezetten csúnya az eleje sztem. Amúgy baromi jól néz ki, sokkal jobban állna neki egy erőteljesebb, robosztusabb, magasabb orr rész.
Szemből nézve minimalista, eltalált arányokkal, oldalról a szokásos dinamikus hatást keltő átlagosan németes limuzinforma, hátulról kidolgozatlan hatást kelt. Inkább az elejét emelném ki, mint jól sikerült részletet, és ahogy halad a tekintet a hátulja felé, egyre erősödik az az érzés, hogy az autó többi része már nem volt elég fontos a tervezőnek. De még így is jobban sikerült, mint a Passat B7.
Beszállva az előző Passatnál jobb, igényesebben megtervezett műszerfal és középkonzol, általában minőségibb beltér fogad.
Ez csak a magánvéleményem, másnak más a véleménye róla. Ezért létezik ezer autógyártó, közel tízezer autótípussal, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.
Elfogadnám, de én is drágállom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!