Tudtok mondani olyan segédmotort?
Figyelt kérdés
Nagy a dilemma, segédmotorkerékpárt szeretnék vásárolni, nem robogót hanem valami férfiasabb 4 ütemüt tudtok nekem olcsó, de jó márkákat mondani?2014. okt. 12. 19:15
1/7 anonim válasza:
Olcsó, de jó nincs.
Meg nem fog menni egyátalán.
250-ig 2T afelett 4T.
2/7 anonim válasza:
ilyen nincs csináld meg a jogsit spórolj és akkor már vehetsz férfias motort
3/7 anonim válasza:
Épeszű ember a motort közlekedés miatt veszi és nem kisebbségi érzés miatt.
250ccm alatt is jó a 4t! Semmi gond nincs vele. Ha meg versenyezni akarsz, akkor vegyél 1000ccm+os-t. BÁr rakj előbb félre a sírkövedre egy kis pénzt!
4/7 anonim válasza:
"Épeszű ember a motort közlekedés miatt veszi és nem kisebbségi érzés miatt."akkor ez az autósokra is igaz mert egy kisautó mindenre elég. a motor hobbi és elvezeti eszköz, gondolom te is robogós vagy így a motorozáshoz semmi közöd és nem faroknagyobbítás miatt kell a ccm.
5/7 anonim válasza:
"a motor hobbi és elvezeti eszköz" - már akinek. Ne általánosítsunk. A robogókat pedig ne nézzétek már le.
6/7 anonim válasza:
2 éve váltottam le 50es motorom.. az egy Derbi GPR volt... szerintem baromi jó kezdésnek és eszméletlenül jól néz ki.. simán merem mondani, hogy az aeroxot oda veri.. :)
7/7 anonim válasza:
50es 4t nagyon ritka, hipermarketekben tűnik fel néha egy-egy no name kínai csoda. Gyorsaságit szeretnél vagy endurot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!