Valaki tört már össze autót tanfolyam alatt?
XD XD XD XD
Nahát annak gratulálni tudok! (ha van olyan)
Am nemhiszem hogy saját hibádból össze tudod törni, hiszen az oktató oldalán is van pedál (van akinek mind a 3, de olyat is láttam, hogy csak fék van)
Ha te nem figyelsz valamire, akkor az oktató ott ül melletted, és beleavatkozik úgy is.
Ha meg nem a te hibád, pl. hátulról belédszállnak, arról nem tehetsz,(oktató sem) és a kocsi biztosítása fedezi.
Nem, viszont kisebb-nagyobb mértékben minden tanuló ,,gyilkolja" az autót pl. padkázás, helytelen kuplung használat..
De azért van ott az oktató, hogy ne legyen semmi baj.
Én majdnem :D
Figyelmetlen voltam, és majdnem kifordultam egy autó elé. Szerencse, hogy az oktató észrevette, pedig az első egy órát végigaludta, akkor is csak bóbiskolt.
én motorral burultam állandóan xD 14 vagyok, M kateges jogsi. saját motorral mentem, enduróval. gondolom tudjátok, elég magasan van az ülése. én meg 160 cm vagyok :D tehát pici. és minden egyes kereszteződésnél nehéz volt a megállás. kb minden 7.-8.nál el is dőltem xD
anyukám A korlátlanon ugyan ezt csinálta :D csak ő nem saját motorral :D ő is pici :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!