Ti hány évesen kezdtétek el a kreszt?
Annyit még hozzátennék, hogy 29 évesen vettem az első (jobb) autómat. Akkorra már dolgoztam és pár év alatt félre tudtam annyit tenni, hogy ne egy roncsautót kelljen vennem.
De nekem jobb, praktikusabb, (nem utolsó sorban olcsóbb) volt így hogy 17 évesen megvolt a jogosítványom. Így nem egyetem alatt vagy munka mellett kellett még ezzel is foglalkoznom. Ráadásul a mostani munkahelyemre fel se vettek volna jogosítvány nélkül.
Ja, ha hónapra lebontva is érdekes:
Szeptemberben (1999) kezdtem a Kreszt, valamivel később az elsősegélyt. November végén, december elején vizsgáztam mind a kettőből pár hét eltéréssel.
Januárban töltöttem be a 17-et. Még tél (nagyon hideg kemény mínuszok, erre emlékszem) volt mikor a rutinvizsgám volt. Március elején, de hóesésben volt a forgalmi vizsgám.
Még mindig a #10, 11-es voltam. :)
31-32. Motorom már volt akkor (saját motoron akartam tanulni, hogy elég biztonságos legyen, az oktatómotorok nekem túl magasak voltak és kicsit szét is voltak verve, jobban szerettem az enyémet), jogsim 33 évesen lett.
Autóra talán majd 40 éves korom után lesz, bizonyára hasznos, de különösebben nem vonz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!