Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hány évesen kezdtétek el a...

Ti hány évesen kezdtétek el a kreszt?

Figyelt kérdés
kresz, forgalmi, elsösegely..:)
2014. okt. 11. 09:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
19-évesen a B-t. Most pedig az A2-őt kezdtem el 22 évesen.
2014. okt. 11. 09:57
 2/16 anonim ***** válasza:

15 évesen már anyuval megvetettem a KRESZ könyvet annyira szerettem vezetni :)

aztán 16,5 voltam talán mikor beiratkoztam kreszre, de a könyvre nem votl szükség mert leírtunk füzetbe mindent...2 hét alatt megvolt a tanfolyam aztán egyből mentem elsősegélyre, minden meglett elsőre, 17 már ment a forgalmi vizsga aztán 1-2 hónap múlva már kezemben volt a jogsi

2014. okt. 11. 09:57
 3/16 anonim ***** válasza:
camion jogsit akarom letenni még, de azt majd csak ha befejeztem a sulit mert az több idő lesz meg több pénz, de már megvan rá pénz. de még nem biztos hogy kamionozni akarok majd, de jó ha megvan, meg majd a legnagyobb motorra teszem le a jogsit amire csak lehet, igaz azt majd csak sok év múlva lehet.. :)
2014. okt. 11. 09:59
 4/16 anonim ***** válasza:

Én is 19 voltam. Fél év alatt lezavartam mindent.

Kressz könyv nem kell, még jegyzet sem... elég ha lepörgeted kb 100x a kressz programot, és minden kérdést kívülről fogsz tudni. Ugyan azzal a programmal vizsgáztatnak.

2014. okt. 11. 10:14
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
jó de ezt nem kell reklámozni mert még kitalálnak vmi szabályt erre is h nem lehet azzal a programmal tanulni..
2014. okt. 11. 10:21
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerinted ők nem tudják, hogy évek óta mindenhol fent van az a program? Ha akarnák, már módosították volna.
2014. okt. 11. 10:23
 7/16 anonim ***** válasza:
Én vártam vele a tanulmányaim végéig (25 éves koromig). Azért nem akartam korábban, mert tudtam, hogy kocsi úgy sem lesz hamarabb, és nem akartam, hogy ha egyszer mégis lesz autóm, akkora elfelejtsem, amit tanultam. (Egy barátnőm megcsinálta, amint lehetett, aztán amikor nagyjából egyszerre kocsihoz jutottunk, nem mert autóba ülni egyedül, inkább újra elment gyakorló órákat venni - jó, legalább vizsgáznia nem kellett:)
2014. okt. 11. 10:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Én 17 (majdnem 18) évesen
2014. okt. 11. 10:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is tanulmányaim végére tervezem megcsinálni kb25 éves leszek akkor. Addig nekem is felesleges lenne, majd ha végeztem a tanulással veszek egy jobb kocsit.
2014. okt. 11. 10:45
 10/16 anonim ***** válasza:

Kresz: 16

Elsősegély: 16

Forgalmi: 17 (Kellett is várnom az elméleti vizsgák után pár hetet hogy betöltsem a 17-et. Addig nem vezethettem.)

2014. okt. 11. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!