Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már megvan a KRESZ és az...

Már megvan a KRESZ és az elsősegély, a rutint is elkezdtem tavaly, de nem vizsgáztam le. Majd valamikor nyáron szeretném, de mentálisan nagyon gyengének érzem magam hozzá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
ha már a rutinhoz is gyengének érzed magad NE csinálj jogsit!az autóvezetés is készség nem alanyi jogon van mindenkinek ezt kéne megérteni vannak akik nem alkalmasak rá és csak szenvednek.
2010. jan. 23. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Ha gyengének érzed magad a vezetéshez, akkor NE vezess. Mielőtt másban, vagy magadban kárt teszel.
2010. jan. 23. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
De nem akarom, hogy a beletett pénz elvesszen.
2010. jan. 23. 17:35
 4/5 anonim válasza:
Nemfeltétlen, énis féltem kicsit forgalontól, aggódtam hogy nem látom majd át a dolgokat. De egész más ott ülni mint az anyósülésen. Nemhiszem hogy gondod lenne vele,sokan nem tudnak vezetni, mégis van náluk jogsi...
2010. jan. 26. 20:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 27. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!