Hány 86-os van még lábon kis hazánkban?
Figyelt kérdés
Hy! Nagy fanja vagyok ennek az autónak, és érdekelne, hogy kb. hány van belőle még nálunk. Az is érdekel, hogy ennek hányad része Trueno, persze ha van nálunk egyáltalán. Ha valaki tud olyan példányról, ami féllábbal a bontóban van, akkor tudna egy képet küldeni róla?
Köszönöm
2014. okt. 10. 20:40
1/4 anonim 

válasza:

3/4 anonim 

válasza:

Én egyszer láttam egyet Pécsen ami nagyon szép állapotban volt. Próbáltam utána menni hogy jobban megnézhessem de nem sikerült. Nekem egy '80-as Corollám van és imádom. Bontókba nem igazán hiszem hogy találsz. Figyelgesd a hasznaltauto-t néha-néha felbukkanak ilyenek. Általában félbemaradt hobby autó, vagy féltett kincs amit kénytelen eladni.
4/4 anonim 

válasza:

Régi kérdés, de Nógrád megyében van egy Levin, bár munkáskocsi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!