BMW E46 330i fogyasztását illetően mire lehet számítani?
Azok véleményére lennék kíváncsi, akiknek VOLT MÁR ilyen!
BMW-m nekem is van, köszönöm nem érdekel, hogy benzintemető stb.
Mennyit eszik ha nyomom neki, szép használat mellett?
25i-hez képest mennyivel eszik többet?
Nekem még nem volt ilyen, de baromi jól tudok jósolni :D
Ha normálisan használod, akkor semmivel sem eszik többet, mint a 25i. Pár deci lesz csak az eltérés átlagban.
ha kihajtod belőle a lovakat, akkor meg arányaiban annyival többet, amennyivel erősebb.
Nekem 328i van (tudom nem 330i) és éppen most tervezem a cseréjét 330i-re.
Csak viszonyítás képpen: 328i fogyasztásom: hosszú úton szépen nyomva 6,7 liter!!!!, városban oda-odalépve max 9,8 liter! a vegyes fogyasztásom 8,7! Konklúzió: az előző megállapításod véleményem szerint helytálló ismerve a saját fogyasztási adataidat. Remélem tudtam segíteni.
Nem csak a fogyasztása [link] , a teljesítményadója is szép: 78200 ft (2003-as évjárat esetén)
Megvenni se olcsó, viszont szép autó és megbízható.
A sporosság fokától függően változó. A C350 (tudom, nem BMW) átlagban 12 liter körül eszeget.
A 8 literes fogyasztásokat felettébb érdekesnek tartom. Nálam a literes ciberénél jön ki ennyi, ha nem vigyázok (pályanapokon 10 felé is megy) :P .
Ekkora köbcentivel (3000+) már nem kellene illúziókban élni: a teljesítménynek zaba kell. Ha meg úgy vezet az ember, mint Mrs Daisy sofőrje, akkor minek vesz kocsit nagy/erős motorral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!