Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg az autó megmondja a...

Tényleg az autó megmondja a személyiségünket? Vagy ez is egy városi legenda, a sok közül?

Figyelt kérdés
Azt mondják,amilyen autód van,olyan ember is vagy valójában. Ezt nem Én találtam ki,csak olvastam valahol,meg egy autószalont vezető üzletember mondta,hogy amilyen autót választunk,olyanok vagyunk. És itt most nem csak arról van szó,hogy pl aki terepjárót venne,az szeret kirándulni,a hegyekben túrázni.Vagy aki sport kocsit venne,az meg sportos is. Mert ebben van némi logika. Most itten nem erről van szó. Hanem arról,hogy autó márka alapján ítéljük meg,az autó tulajdonosát. Azt mondják,aki BMW-t,vagy Opelt,vagy Hondát vesz,az sportos,edzett ember. Aki Renaultot,az kényelem mániás,és néha nyámnyila. Aki Volskwagent,az vagány,és magabiztos. Aki Audit,az kemény,és erőszakos. Aki Mercedest,az elkényeztetett sznob alak. Aki Suzukit,az szerény,szolid,spórolós ember. Ugyanez vonatkozik a sewrolett (Daewoo)-ra is. Aki Ladát,Wartburgot,vagy Trabantot,az igénytelen,csóró proli. Aki Fiatot,az szereti hasát,és kövér,vagy elhízott. Ugyanez vonatkozik,a Citroen autó márkát kedvelőinek. Aki Fordot,az egoista,és vakmerő. De határozott,és néha nagymenő. Ez mind a középkategóriás autó márkákra vonatkozik. És akik a jó öreg,Csehszlovák Skodát választják,azok zöme,háromnegyede,öreg,vagy nyugdíjas. Vagy ha netán mégis fiatal,a Skoda tulajdonos,akkor szakasztottan olyan,mint egy morgó,jajgató öreg ember. A többit nem sorolom,mert ponyva regényt írhatnék. Ami nagyon lényges,amit még írnak,hogy aki Hummert,Lande Rovert,vagy BMW vagy Mercedes terepjárót venne,ez most férfiakra vonatkozik,azok nem jól teljesítenek az ágyban,vagy impotensek. ha nő,akkor feminista. Na,ez egy nagy,nagy marhaság! Aki Peugeot-ot,az szeret bulizni,diszkóba járni. Aki meg Misubishi,meg nissan-t vesz,az nagyon jártas a távolkeleti harcművészetekben. Nem is folytatom,mert ponyva regényt írhatnék. De egy biztos. A Skoda tényleg általában az öregek márkája. Merthogy a szomszédomnak van,egy 22-éves,barna Skoda Favoritja,és öreg is. 67-éves nyugdíjas férfi,és folyton becsönget hozzám,azzal az ürüggyel,amikor haza ér,a Skodával hogy Ő úgy érzi,hogy nálam olyan sz..r szag van. És ezt csinálja már évek óta,és már vagy 10-szer fel jelentett az önkormányzaton,hogy Ő szerinte nálam,sz..ar szag van,és takarítsam ki,a házam. A másik szomszédom is egy idős bácsi,és neki egy zöld,17-éves Skoda Feliciája van,és Ő meg azzal zaklat,hogy a kertemből trágya,meg sza..r,meg egyéb ürülék szagok áradnak. Az Anyósomnak,pedig egy ezüst színű,11-éves Skoda Octaviája van. Ő szerinte meg nekem van,meg a kocsimnak szesz,tömény alkohol,meg ürülék,izzadság,és egyéb kellemetlen szagom...Pedig nem is iszok,alkoholt. Akkor ezek szerint mégis van valami igazság ebben az autós dologban? Az összes Skodás,egy öreg,bolond? Ja és akkor arról a fiatal emberről még nem is beszéltem,akinek egy sötétkék,kopott Skoda Formanja van,és állandóna ürülékkel keni ki,az Én Lada Niva terepjárómat.

#autó #olyan az ember?
2014. okt. 6. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
lehet suzukival jársz, vagy skodával, mindegy de milliók lapulnak a zsebedben...ez a nem mindegy...
2014. okt. 6. 22:58
 12/18 anonim ***** válasza:

"a haverom,aki szereti a kakiszexet" xDDdd

-ilyenkor az ember mindig magáról beszél..

2014. okt. 7. 08:00
 13/18 anonim válasza:
heheh én se olvastam végig.. de a kocsim alapján egy szakadt, igénytelen, koszos "csajozós" férfi vagyok, ezzel szemben egy tiszta, igényes, de csóró anyuka két gyerekkel, akinek nincs pénze egy jobb kocsira, sem garázsra :D
2014. okt. 7. 11:07
 14/18 anonim válasza:
még egy mondat az előzőhöz, fiatom van és vékony vagyok :p ez is ilyen brit tudósos cikkből lett merítve gondolom :D
2014. okt. 7. 11:09
 15/18 anonim ***** válasza:

A Corvette-bolond volt főnökömet - gyakorlatilag - spájszervassal kellett befeszíteni / kifeszíteni a kocsijából, annyira sportos volt :D. Ráadásul állandóan izzadt is. Mégis csajozott rendesen... :P

Azóta brit tudósok felfedezték, hogy 10 emberből 4 az 6. :D Így minden dagadt görénynek sportkocsival kell járnia.

2014. okt. 7. 16:46
 16/18 A kérdező kommentje:
A Barna,Skoda Favorit tulajdonosa. A mellettem lakó szomszédom,mindig is szabad szájú volt,és liberális demokrata. Neki mindig is a mániája volt,hogy valahol szar szagot érez. (Szerintem,el felejtette lehúzni maga után a WC-t :D) De amióta két évvel ez előtt,600-ezer forintért rám akarta sózni,a 1992-es évjáratú,tuningolt barna színű Skoda Favorit-ját,de Én vissza utasítottam. Na,azóta jön mindig azzal,hogy a szar szag,az tőlem jön! Ezt csak azért találta ki,mert nem tudja senkinek eladni,a régi vacak tragacsát,és most perelni akar az önkormányzaton,600-ezer forintra,hogy Ő szerinte tőlem jön esténkén az a bizonyos sz..r-szag. Majdnem minden este becsönget hozzám,és még az ablakaimon is bevilágít a Skoda fény szoróival. Hogy zavarjon,meg esténként.
2014. okt. 7. 18:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Te egyszerűen hülye vagy.Bármilyen kocsiba is ülsz.
2014. okt. 7. 18:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Akkor majd BKK-val,meg MOL Bubi kerékpárral fogok közlekedni. De akkor még szennyezettebb lesz,a Főváros levegője. Mert a szarszagom,a tisztelt skoda tulajdonosok szerint is orrfacsaró,és borzalmas. De a fingom,az kegyetlen,és halálos! A zöld Skoda felicia tulajdonos öreg bácsi szerint,a fingom miatt száradtak ki a fái. Az Anyósom,akinek skoda octaviája van,Ő meg a virágai elhervadásai miatt minősíthetetlennek tartja,a fingomat. Képzeljétek,ha ezt egy másik bringás tüdőzi le. Vagy a Metróban fingom el magam. Az =Tömegszerencsétlenség netovábbja lenne. Szóval inkább beülök a lagymatag,szaros kis Lada Nivámba!
2014. okt. 7. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!