Hány évesen tudtátok megvenni első saját autótokat, és milyet?
Ez a "tudás" érdekes megfogalmazás a kérdésben.
Akkor vettem meg az első autómat, amikor szükségem volt rá. Ez nem tudás kérdése.
17-18 évesen is meg tudtam volna venni, ha akartam volna, mert örököltem egy fél házat + nem kevés készpénzt + mellette még dolgoztam is pedig egyáltalán nem lettem volna rászorulva. De az örökségemet betettem a bankba, nem akartam rögtön elszórni. Mondjuk ha választhattam volna, én nem a pénzt választom, hanem hogy mind a mai napig éljen a faterom.
Hogy a kérdésre is konkrétan válaszoljak: Letettem 17 évesen a jogsit, utána leérettségiztem, egyetemre jártam, diplomáztam, állást kerestem, munkát csak 230km-re kaptam, így szükségem lett egy autóra, mivel a tömegközlekedés arrafelé egy embertelen kínzással ér fel.
Ekkor 28 éves voltam és egy Opel Astra H 1.7CDTI autót vettem Cosmo felszereltségi szinttel. A sok nagy távolságú autópályázás miatt választottam direkt dízelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!