Mi a véleményetek a mercedes E270 Cdi autóról?
dizel 2700 as motor
211000 km van benne(nem visszatekert megbizható embertől)
Nem leharcolt
Rozsdamentes
És mi a véleményetek a modellről ?
Ez a 5 hengeres motor a maga korában az egyik legjobbnak számított.
A facelift-es változat egy ültetéssel és allaméénium felnivel szerintem nagyon jól néz ki, főleg ezüst metálban.
OFF:
Mercedes "rajongóként" az a véleményem, hogy ez a modell volt az utolsó igazi Mercedes Benz mert 1km-ről fel lehet ismerni nem úgy mint a mai típusaikat, hogy beleolvadnak a kategória társaik közzé.
A másik csalódásom, hogy annyira kibővítették a modell palettát, hogy kezd elhomályosodni a Mercedes egykori 3 ágú csillagfénye.
De igaz ez a Audi-ra és BMW-re is.
Laikusként azt gondolom, hogy Volvo-nak van a legnagyobb esélye, hogy fellépjen a dobogó legfelső fokára, de a Jaguár is közel áll ehhez a elismeréshez.
Tudom, nem teljesen a kérdésre válaszoltam, csak nem tudtam abba hagyni az írást.
ma 12:25
Addig tartod fent olcsón, ameddig szét nem hullik, még hozzá ha koca mesterrel javíttatod, holmi bontott alkatrészekkel.
A motor sokat kibír mint mindegyik dízel, de ennyi km után ezt azt kell cserélni jó rohadt drágán.
Az egyik havernak az automata váltója halt meg, de ő is majdnem meghalt, mire megcsinálták neki jó beton árért.:P
El is adta aztán.
22:59
Szóval te is ilyen "OKOS" gyerek lehetsz :D A mercik arról híresek hogy egyszer csak gondol egyet fogja és szétpereg mint a szar, sőt szét málik, kettéhasad és egyéb hasonlók. 211000 km amúgy sem sok annak a kocsinak ha rendbe volt tartva, azt meg látni azért általában, hogy egy leharcolt szar meg azt is ha rendben van.
Akármit mondasz kis utolsó, Magyarországon jellemző, hogy xarnak "rendben" karbantartani a tulajok az új kocsit, aztán jönnek első kiadások és túladnak rajta és olyan népek mint a kérdező, megveszi és dolgozhat rá.:P
Na szevasz:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!