Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Japán vagy olasz motor? Ki...

Japán vagy olasz motor? Ki mire esküszik?

Figyelt kérdés
Ha a pénz nem számítana akkor milyen motort vennél a japánoktól vagy az olaszoktól?
2014. okt. 2. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

13 000 Usd (R1) és 31 000 Usd (Panigale) nem relative drágább. Egy Panigale árából vehetsz egy R1-et, egy Zx10R-t, egy menő ruhát és marad még egy rakat pénzed tankolni. :D

Ha ez vicc, akkor szeretnék én is röhögni...

A tömegmotor nem azt jelenti, hogy rosszabb, vagy gyengébb minőségű. Azt jelenti, hogy a szélesebb tömegek által hozzáférhető. A Ducati / MV olyan közönséget fog mindig is kapni egy pályanapon vagy pl. egy parkolóban, amit az én Hondám soha (mint pl. egy Ferrari és egy M3as BMW: tuti a Ferrari mellett lesz a nagyobb tömeg, holott a BMW sem rosszabb vagy gyengébb). Vedd ami tetszik és élj vele együtt. Ha ciberézel / békázol (stb.), akkor tudj rá, hogy soha nem leszel olyan menő, mintha pl. Ducatiznál. Ha Panigale-d van, akkor tudj rá, hogy drágább az üzembentartása és több törődést igényel... vedd meg és szeresd. Ennyi az egész.

2014. okt. 6. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Én az olaszra esküszöm. 12 évesen kaptam egy AF1 50-et, beleszerettem, aztán RS szérián végig motoroztam a fiatalkoromat, most nem nagyképüségből de a kategóriát uraltam az Aprilia-kal a haverok között. Aztán kinőttem a 2T-t és jött a király kategória, nem volt kérdés hogy maradok az Aprilia-nal, először egy használt RSV1000-em volt, aztán félévvel később megvettem szalonban az RSV4 Factory-t. Az Aprilia életérzés. Azt még hozzáteszem hogy az olasz motorok megbízhatósága függ attól is hogy mennyi pénz van fenntartani, milyen alkatrészeket használ, hol csináltatja stb.
2015. márc. 28. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!