Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Japán vagy olasz motor? Ki...

Japán vagy olasz motor? Ki mire esküszik?

Figyelt kérdés
Ha a pénz nem számítana akkor milyen motort vennél a japánoktól vagy az olaszoktól?
2014. okt. 2. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
250 ccm-ig olasz, afelett japán.
2014. okt. 2. 18:35
 2/12 anonim válasza:
Nagy fordulatszámú motorok gyártásában a japánok verhetetlenek. :) Amúgy attól függ, hogy hány köbcentis, mert mindegyiknél más típus jön be nekem. Ízlés kérdése. :)
2014. okt. 2. 18:38
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát ha nem számítana a pénz, akkor mi a pontos motor amit vennétek a kétféle gyártók modelleik közül? pl. Suzuki gsx-r 1000.

mindegy a köbcenti, csak, hogy személy szerint milyen motort vennél. melyiket tartod megbízhatóbbnak, melyikek tetszenek jobban stb.

2014. okt. 2. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Én valami pofás Yamaha Fazert vennék. NEm tudom mennyire megbízható, de az tetszik :)
2014. okt. 2. 18:45
 5/12 anonim ***** válasza:
egyiket sem,inkább ktm,bmw
2014. okt. 2. 19:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Hayabusha mindenképp.

Az Olasz gépek kapcsán aggályaim lennének,mert közel nem érnek fel a japókhoz..

2014. okt. 2. 19:33
 7/12 lupara ***** válasza:
John McClane válaszához : nekem Yamaha FZS-600-om van,kifejezetten megbizható.
2014. okt. 2. 19:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Azokkal szemeztem én is, már benne van az 5 éves tervben :D
2014. okt. 2. 20:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet a kettőt összehasonlítani.A japánok sokkal nagyobb cégek,megbizhatóbb gépeket gyártanak és még a fentartásuk is olcsóbb.Amugy az olasz gépek se rosszak és sokkal egyedibb gépeket gyártanak.Ha a pénz nem számítana akkor egy új Ducati 1199-est vennék.
2014. okt. 2. 22:46
 10/12 A kérdező kommentje:

Sokan azt mondják, hogy a japán motorokból azért van több mert olcsóbb. Hát relatív hogy olcsó e. Szóval ez szerintem vicc.... Pl ha tudod hogy neked minőségi dolog kell és van is pénzed akkor nem a 3 ezer forintos flexet veszed meg....

Tehát ha a japánok azé lennének tömegmotorok mert olcsók akkor nem lenne tömegmotor. Mert egy rakás pénzé senki nem akar megbízhatatlan dolgot venni.

Szerintem az olasz is jó. De olaszt inkább csak újonnan vennék ha vennék. Használtat semmiképp. Japánból vennék én használtat. A német is nagyon jómég. Pl a bmw. De nekem meg a ktm-ek nem tetszenek. Milyen gyártmány is az amúgy? De valahogy nem tetszenek.

2014. okt. 3. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!