Japán vagy olasz motor? Ki mire esküszik?
Hát ha nem számítana a pénz, akkor mi a pontos motor amit vennétek a kétféle gyártók modelleik közül? pl. Suzuki gsx-r 1000.
mindegy a köbcenti, csak, hogy személy szerint milyen motort vennél. melyiket tartod megbízhatóbbnak, melyikek tetszenek jobban stb.
Hayabusha mindenképp.
Az Olasz gépek kapcsán aggályaim lennének,mert közel nem érnek fel a japókhoz..
Sokan azt mondják, hogy a japán motorokból azért van több mert olcsóbb. Hát relatív hogy olcsó e. Szóval ez szerintem vicc.... Pl ha tudod hogy neked minőségi dolog kell és van is pénzed akkor nem a 3 ezer forintos flexet veszed meg....
Tehát ha a japánok azé lennének tömegmotorok mert olcsók akkor nem lenne tömegmotor. Mert egy rakás pénzé senki nem akar megbízhatatlan dolgot venni.
Szerintem az olasz is jó. De olaszt inkább csak újonnan vennék ha vennék. Használtat semmiképp. Japánból vennék én használtat. A német is nagyon jómég. Pl a bmw. De nekem meg a ktm-ek nem tetszenek. Milyen gyártmány is az amúgy? De valahogy nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!