Yoshimitcu kérdése:
Golf2 eseknek gyárilag olyan nehezen jár a kuplungpedáljuk?
Figyelt kérdés
Én már az enyémet alig bírom nyomkodni olyan nehezen jár. Bowdennel nemlehet baj azt nemrég cseréltem, sőt öntöttem bele olajat is hogy könnyen járjon. Lehet kivan kopva a kuplung? De más tüneteket nem csinál, kb félig kiengedett kuplungnál elindul, sebességet veszi, pörög úgy ahogy a motor. De mégis rohadt nehezen jár a pedál. Ismerősöm peugeot 206 osa ég és föld ehhez képest neki olyan könnyü nyomkodni a kuplungját. Vagy lehet nincs már zsír benne azért jár ilyen nehezen? Lecserélném a kuplungszettet utánna könnyebben járna vajon? Vagy szétszedni ezt és lezsírozni?2014. szept. 28. 18:50
1/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt nehéz, szerintem valami nincs rendben a tiédnél. Még a Gol I-ben is könnyű volt a kuplung.
2/2 anonim válasza:
Nem lezsírozni kell, hanem cserélni a kuplung szerkezetet, mert már kissé elöregedett. Persze ha már szétszeded, megérdemel egy új tárcsát is. Aztán majd fogsz csodálkozni, hogy milyen könnyű a kuplung...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!