Slusszkulcs probléma? (lent)
Németországból hoztunk egy 2-es renault cliot(98-as évjárat).Az egyik kulcs távirányítós, de NEM MŰKÖDIK.Már cseréltem elemet a kulcsban, valamint probáltam reszinkronizáni(de a szinkronizálás alatt sem reagál a kulcsra), valamint a biztosítékok is jók(ezt is megnéztem).MIT TEGYEK?
SZÓVAL A LÉNYEG!: Megnéztem a kocsi papírjait és a következőket találtam(Mi lehet az a kód amit a régi tulajdonos oda ragasztott?):
Valószínűleg az immo kódja. Van hozzá progi, ami megadja ez alapján azt a kódot, amivel ki lehet kapcsolni az immobilisert, ha a kulcs nem működik!
Más: Ha jól látom akkor az még az infrás kulcs, egy fényképezős mobiltelefon segítségével ellenőrizheted, hogy az infre LED működik-e rajta. Gyakori hiba, hogy leszakad a lába a panelról, de gyakran romlik el a nyomógomb is, amit kb. 10 perc lecserélni...
Köszönöm válaszod!
A kulcs működik már néztem telefonon valamint sötétben látszik is hogy világít.
MIT CSINÁLJAK?
A kulcsnak semmi baja nincs mint mondottan volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!