Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv. Van egy 1000-es Suzuki...

Sü. Zoltán kérdése:

Üdv. Van egy 1000-es Suzuki SWiftem ami egyszer el kezdett túlmelegedni. Mi lehet még a probléma?

Figyelt kérdés
Üdv. Van egy 1000-es Suzuki SWiftem ami egyszer el kezdett túlmelegedni, megálltam vele pihenni, amikor elindultam még hamarabb túlmelegedett ez városon kívül, beértem a városba vissza esett a hőfok, kicseréltem (vízpumpa, termosztát, hűtősapka, kimostam a rendszert) egy darabig jó, de gondol egyet akkor bemelegszik, de az is városon kívül, városba nem, már nem tudom mi lehet a baj, az biztos nem hengerfejes, mert akkor folyamatos lenne a probléma, már több ezer km-tert tettem meg vele így víz olaj rendben, termosztátot teszteltem.Már több okosabb embert kérdeztem,nem tudtak mit mondani.
2014. szept. 21. 16:30
 1/6 szántóvető ***** válasza:
hűtőventillátor bekapcsol?lehet hogy a vízszivattyú haldoklik.
2014. szept. 21. 17:05
 2/6 Zebra3328 ***** válasza:
A javítási útmutató szerint lehet még: hőkapcsoló (termosztátházban a bal oldali), eltömődött vagy sérült hűtőradiátor, hibás gyújtás beállítás, szoruló fékek, csúszó kuplung, esetleg hibás elektromos érintkezések.
2014. szept. 21. 20:56
 3/6 szántóvető ***** válasza:

sok mindent kicseréltél (most látom hogy a vízpumpát is)

de a hűtőradiátort még nem.mást nemigen tudsz már tenni ki kell cserélni.mikor kimostad akkor nem volt rozsdás a víz?

2014. szept. 22. 06:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Üdv.A ventilátor kapcsol,amúgy elég koszos volt a víz sár szerű trutyi volt benne,de mostam később is,akkor már tiszta víz folyt.A hőgombát nem cseréltem,de lerakódás nincs előtte.a hűtő elég tiszta.
2014. szept. 22. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan fel is forralja a hűtővizet?
2014. okt. 14. 17:23
 6/6 A kérdező kommentje:
volt amikor felforrt,de volt,hogy csak kinyomta,most ki lett cserélve a hengerfej tömítés,azóta nagyon még nem mentem vele,de remélem nem lesz más(mondjuk a szerelő is azt mondta,hogy ellentmondásosak a panaszok)
2014. okt. 18. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!