Ti is emlékeztek mikor a téli gumi nélkül belépő kamionokat okolták a dugók miatt télen?
a linkelt szövegbe kijelentik, hogy 3,5 tonnát meg nem haladó tehergépkocsi.(ami szerintem nem kamion)
A linkelt hirdetésen nem kamion gumi látható a kép alapján, az max egy 3,5 ös furgoné a másik szövegben pedig nincs leírva, hogy kifejezetten kamionokra gondolnak, lehetnek személyautók is.
Első link, gumikereső:
Teljesen egyértelműen a kamiont választottam ki. Ha nem létezne téli gumi kamionra, akkor nem is lenne ilyen termékcsoport. A kép illusztráció, nem kamiongumi látható. Minden kategóriánál ugyanez a kép van.
Második link:
Szerinted a cikk a semmiről szól, s a képet direkt nekem hamisították, hogy be tudjam linkelni.
Olvass már bele a cikkbe, légy olyan jó!
De elég a cikk címét elolvasnod.
Harmadik link, Románia.
3.5 tonnát meghaladó teherautókra kötelező - áll a szövegben
Negyedik link, kifejezetten kamionos oldal, s a téligumikkal kapcsolatos fura szabályozásról szól.
Ha gondolod, tudok még pár tucat linket mutatni.
A szövegben meg nem haladó van.
De igazából nem is ezen van a hangsúly, hanem hogy másra fogják azt, hogy nem képesek egy hülye utat lesózni.
Picikét olvass már tovább!
Következő bekezdés:
A 3,5 tonnát meghaladó tehergépkocsik, valamint a (vezetőt is beleszámítva) 9 főnél több személy szállítására alkalmas járművek esetén a meghajtott tengely kerekeire kell téli gumiabroncsot, vagy hóláncot felszerelni. Ennek hiányában a személygépkocsi vezetője 140-től 300 euróig terjedő bírságra számíthat. A rendelkezés megsértése esetén a tehergépkocsi, ill. autóbusz vezetőjére vonatkozó bírság összege ennél jelentősen magasabb, 1000-től akár 1800 euróig is terjedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!