Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Rieju RR50 tipusú AM6...

Tomi005 kérdése:

Van egy Rieju RR50 tipusú AM6 blokkos motorom és 70 ccmre szeretném megcsinálni. Ezekkel a "cuccokkkal" mennyit menne végsebességre? és mennyit fogyasztana? KB!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. szept. 26. 19:45
 1/1 feco14 válasza:
Az attól függ hogy most milyen karbi van rajta és hogy mennyit megy. Elviekben olyan 80 körül !? Amúgy egy ekkora karbival és ilyen hengerrel jóval többet fog enni olyan 3 literrel kb . Nekem derbi sendám volt 70-es hebo hengerrel 21-es karbival és óránkénti fogyasztásom volt 1000-1500 forint /ÓRA !! ( le is szedtem róla és vissza raktam a gyárit) egyébként még attól függ hogy a karbiban milyen főfűvóka lesz és hogy a henger hány felömlős ! Megfelelő áttétellel 100-at is mehet !
2015. jan. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!