Legjobb 50cc motor?
A keret 60.000, maximum 75.000. Nem gazdaggyerek vagyok, ennyit költhetek rá.
Tudom, amit most írok hülyeség, de azért kiírom: Versenymotor, cross ki van zárva. Egyszerűen idétlenek.
Tehát:
-Max 75.000Ft
-Enduro, vagy segédmotor
-Nem kell csillognia
-Ha valaki kedves, akár linket is írhat
-Borsod megye és +70-80km-es körzetében szeretném megtalálni a kicsikét. :)
Már bocs, de minden 50-es motor egyben segédmotor kerékpár. Hiába enduro, attól még csak 50-es.
Mivel kicsit szűkös a keret, csodát ne várj: Simson-t ajánlom én is. Vagy ha enduro-t akarsz mindenképp, esetleg találhatsz ennyiből régi léghűtéses Yamaha DT50-est. Azok jó kis gépek, csak ritkák, és akinek az van, nehezen válik meg tőle.
Amúgy robogó is szóba jöhet? Abból több típus is elérhető ennyiből.
Robogót azért nem akarok, mert ha valami bajuk van, vagy költséges a javítás, vagy mindent meg kell bontani rajtuk. Egyébként ha robogó, akkor már nézzen ki valahogy, tehát SR50, vagy esetleg valami japán.
DT50-es nekem megfelelne, viszont nem találok olyat, ami nem rozsdakupac lenne.
PFF hagyd a tippmixet ha megakarod venni azt a motort...
Én 110.000-ért vettem Egy Aprilia RX-et, költöttem rá még úgy 20.000-et és hasít a gépezet:) Legyél türelmes , gyűjts még egy kicsit, és vegyél egy használható endurot, vagy vegyél most egy simsont. Szerintem Yamaha Dt-t nem fogsz találni. De sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!