Lehet kapni hutovizhez ontheto fagyallot?
Sziasztok!
Az automon nemreg volt hutoviz csere, most ezert nem vinnem el ujra szerelohoz...sajna a leeresztoje nem hozzaferheto helyen van, emelo kene hozza.
A kerdes az, hogy van-e hutovizhez ontheto fagyallo? Lehet e kapni, es ha igen, tudnatok mutatni 1-2 termeket?
Elore is koszonom! :)
Van előre bekevert és van tömény állapotban is forgalomban.Ha cseréltek neked hűtőfolyadékot menj el egy töltőállomásra és ingyen bemérik a jelenlegi hűtőfolyadékot benne.
Én is programozó vagyok, de azért az ilyen dolgokat meg kell tanulni, utána kell járni.
A gond ott kezdődik a kérdésedben, hogy nem írtad le, mi is a gondod?
Lecserélték a hűtővizedet, de mi a baj? Alacsony a tartályban a szint? Vagy úgy gondolod, hogy nem elég jó a fagyáspont?
Én a tartályszintre gondolok. Ebben az esetben vagy után töltesz előre bekevertet (tescoban kapni), vagy veszel töményet és kikevered te magad. A tesco-t javaslom.
Viszont tudni kell, hogy milyen van neked a kocsiban. Sokak szerint elég a színt nézni, de ez állítólag nem mindig fedi az igazságot, a legjobb ha felhívod a szerelőt és megkérded, hogy milyet töltöttek bele. Veszel te is olyat, és azzal kiegészíted.
Bár most belegondolva a leeresztőn vacakolsz, akkor talán az egészet le akarod cserélni? Esetleg csak vizet töltött bele a szerelő? (kemény dolog lenne)
Méressed be, hogy hány fokon fagy, és ha kell, akkor keverj hozzá, de akkor lehet, hogy le kell ereszteni belőle, esetleg valami pipettával kiszívsz a tartályon keresztül és akkor nem kell aláfeküdni.
De szívesen segít itt neked mindenki, csak előbb mondd el, hogy mi is a konkrét problémád!
Koszikoszi koszi.
Megoldottam..benzinkut, aztan beleontottek a kiegyenlitobe amit lehetett. de merojuk nincs, megyek az auchanbe venni egy merot ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!