Lejárt minőségű fagyállót belehet tölteni?
Megfagyni nem fog, legfeljebb a kenőképessége csökken idővel. Erre a vízpumpának van szüksége. Döntsd el Te, hogy belefér-e az autóba.
(Millióhoz közeli, vagy annál értékesebb autó esetén én hanyagolnám, de egy 3K-s Suzukiba vagy hasonlóba még beleférhet, ha épp nincs kéznél pár ezres újra - persze tél végén azért lecserélném frissre.)
Bele öntheted de minek?
Amúgy a fagyálló úgymond fárad. És nem tudja teljesíteni ezért arra amire hivatott. azaz ha minusz 40 ig védett akkor a lejért már csak ennek töredékére. minusz 13 ig lehet jó..
De ha minusz 15 lesz?? És azt is illik tudni hogy a fémek képesek a5 fokkal a levegő hőmérséklete alá hülni.
Előző: De ha minusz 15 lesz?? És azt is illik tudni hogy a fémek képesek a5 fokkal a levegő hőmérséklete alá hülni.
Oszt azt hogy? Komolyan érdekel, ilyenről még sosem hallottam.
Hülyeség, hogy csökken a fagyáspontja! Papám '97-es kocsijában a gyári fagyálló van még. Ezek szerint már +10 fokon meg kellett volna fagynia.. :)
Egyedül a kenőképessége csökken.
De 1 év az semmi. Gondolkodj egy picit a gyártók 2-4 évenkénti fagyálló cserét írnak elő. Akkor ha beleöntötted volna 1 éve mikor még jó volt, akkor is 1-3 évig jártál volna vele. Az üvegben kevésbé használódik, mint a motorban.
Amint írtam: "Vagyis egy helybe fog állni a gép +7, +8 fokig."
Amilyen hülye az időjárás lehet januárban lesz ilyen idő. Nem tudom emlékszel-e, de 2009 karácsonykor -10 fok volt, aztán pár napra rá +17-18 fok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!