A fagyállót így elegendő?
Vásároltam nemrégiben egy kocsit és nem tudom hogy van e benne fagyálló folyadék.
Tudom hogy le kéne cserélni a hűtővizet de momentán nincs időm rá.
Ha simán beleborítok egy flakon fagyállót a kiegyenlítő tartályba az összekeveredik benne 100km alatt?
Gyakorlatilag csak október végéig tenném le a kocsit míg kimegyek dolgozni.
De októberben is lehetnek már fagyok nem?. -Ez a megoldás így megvédené addig a motort a fagykár ellen?
Októberben nem lesznek még fagyok. Vagy hol élsz te? Mert magyarországon tuti h nem.
Egyébként ha elromlik a kocsid, szervizbe lesz időd vinni? Egyébként ha beleöntesz fagyállót, összekeveredik persze, de plusz 1 fokot fokot még fagyálló nélkül is kibír ugyebár. Olyan hideg pedig tényleg nem mostanában lesz. Egyébként benzinkutakon ingyen megméri neked bármelyik kutas a fagyállód megfelelőségét. Ott van náluk a műszer, ami kiírja, hogy mínusz hány fokig ne aggódj. Ha kizárólag fagyálló van egy kocsiban, az mínusz 40-50 fokot is kibír. Tehát ha beleöntesz valamennyit, 100%, hogy védve leszel jó pár mínuszig. De méresd meg, az a legbiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!