Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erről mi a véleményetek?...

Erről mi a véleményetek? (tényleg csak normális válszokat)

Figyelt kérdés

[link]

Szóval nekem ő lenne az álmaim autója...pont bele fér pénzbe is...7 milliáig vâlaszthatok...

Azért kérdezem mert apám nagy merci rajongó...az eggyel ezelötti meg volt neki vagy 8 évig...most meg az új van neki...18 multam jogsi jön nem sokára (postást várom)...szòval apám azt mondja azért nem vette meg ezt mert életében nem vezetett ennél rosszabb kocsit mint ez..azt mondja az egész autot el..tak az összes motorosat (kaszni neki is nagyon tetszik)....

Akinek volt vagy van le irja a véleményét?(minimum 10 évig nem kapok uj kocsit )

2014. szept. 25. 07:35
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék S mercit mert amikor az eggyel régebivel is voltunk valahol (pedig akkor már ez kint volt) mindeki huuu meg minden :).Meg hát tény h a kötelezökön kìvűl semmi baja nwm volt soha...ès fater 1 év garanciát vállalt amikor eladta...(azt mondta még 3 at is vállalt volna mert tudja h semmi baja nem lesz)...meg hát szerintem gyönyörű meg luxus...de félek mert Apu szerint sose hibázott ekkorát a mercedes s osztály...de viszont a 2014 S osztályra azt mondja hogy minden hibát kijavitottak (amit linkeltem avval is sokat jart..vagy 3 félèvel mert nagyon tetszik neki de azt mondja h vegyem az elözöt mert nem hiába abbol is egy hibátlab 320 as 6.5 milla...ès elgondolkodtato....) de avval meg már ciki járni ...:(
2014. szept. 25. 07:46
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Miért kérdezed? Most dicsekszel, vagy panaszkodsz? Jó Neked, hogy ez a problémád. Ha Apuka megveszi, már nincs is kérdés.
2014. szept. 25. 08:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha lenne 7 millióm, nem egy 2006-os autót vennék, ami már közelít a 10 évhez.

Inkább fiatalabbat keresnék.

Egyébként, ha apukád ennyire jól ismeri ezt az autót, akkor miért nem hallgatsz rá? Biztosan tapasztaltabb, mint te, és jobban ért az autókhoz. Nyilván nem akar rosszat neked.

2014. szept. 25. 09:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Apuka majd tankolja is neked? Vagy 3 műszakot vállalsz? XDDD
2014. szept. 25. 09:52
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

Ha ebbol egy szo is igaz lenne, meg meg is sajnalnalak, hogy mekkora egy elkenyeztetett, eletkeptelen kis sz*rcsimbok leszel te felnottkorodban, ha 18 evesen 7 milla a 'hatar', amiert apuci autot vesz neked.

Igy viszont meg csak sajnalni sem tudlak, unatkozo alsotagozatos vagy te, nem 18 eves.

2014. szept. 25. 10:29
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Szegénykém de tudlak sajnálni. Sokszor nehéz a választás de az élet már csak ilyen :) BMW M3 az igen 300 kilóval könnyebb és 70 lóerővel erősebb ezzel a megbízható tartós öntött vas blokkal nem lesz gond. Ez egy tökös férfias autó. Biztos jó az a merci de hogy ekkora vezetési élményt nem fog adni az qurva élet.

És most biztos le leszek pontozva, de nem érdekel :)

[link]

2014. szept. 25. 10:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább egy coupé E-osztályt, 100x szebb autó, majd ráérsz 40 éves korodban S Mercit venni. Ja és az E-ből sokkal fiatalabbat kapsz.
2014. szept. 25. 13:20
 8/14 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy kapok negativ valaszokat...:(.Faterra fogok halgatni...vagy egy C merci...kis fiatalaos...

Es egyebkent nem tudom miert baj ha valaki gazdag csaladbol van...es amugy egy barba melozok minden nap...(jogos az is a csalade)

2014. szept. 25. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Ügyesen átsiklottál a kérdés felett...xD

APUCI FOGJA TANKOLNI,VAGY TE?

2014. szept. 26. 09:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Hey tata, én nem irigységből mondtam, hogy E osztályt (NEM C osztályt vegyél), mert 100x szebb autó, és a te köreidben szerintem nagyobb népszerűségnek is örvendene egy szép E coupé. Ja és még vezetni is élvezetesebb, olyan, mintha autót vezetnél, nem mint az S klassban, hogy 200-nél alszol elfelé, ez nem vezetési élmény.

Aztán azt csinálsz, amit akarsz, senkit sem érdekel.

2014. szept. 26. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!