Hogyan kell leszedni az autó rendszámtábláját?
Új autót vettem ugye rajta van a kereskedés neve ahol vettem, ami nem is lenne baj,csak rikító sárgával , ami a sötétkék színű autóhoz nem igazán passzol. Éppen ezért vásároltam 2 db műanyag,tiszta fekete rendszámkeretet , mondván,hogy majd felrakom ha lesz rá időm. Már volt rá időm,csak az a baj,hogy képtelen voltam rájönni a technikájára,hogy hogyan kell. Azt se tudom,hogy csavar fogja-e vagy csak be van valahogy pattintva vagy hogyan van megoldva. Egyáltalán mindegyik rendszám ugyanúgy van felrakva vagy van többféle? Kérlek segítsetek!
Előre is kösz a válaszokat!
Elég lett volna a matricát levenni, de most már mindegy.
A tábla a műanyag tartóba be van pattintva. Ki lehet ügyeskedni. Ha már kint van, a csavarokat már látni fogod.
Létezik vagy tízféle rendszám rögzítés, de ha nem fontos, hogy a tartó túlélje, akkor bárhogy kiszedheted a rendszámot belőle. Általában nem kell 5 perc rájönni, hogyan lehet kiszedni a rendszámot a tartóból...
:)
Sikerült! :D Ami fent volt,az olyan volt,hogy vagy 6 helyen fel kellet pattintani és úgy jött le , amit meg én vettem az meg olyan,hogy bele kellet csúsztatni oldalról.. Amúgy ráment vagy fél órám , de meg lett :D
Kösz a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!